Dávid Hrdý Hádzaná

Reprezentanti víťazne proti Topoľčanom: V prípravnom zápase si zahrali aj dorastenci

Včera sa v topoľčianskej športovej hale odohral jeden z prípravných zápasov slovenskej reprezentácie. Tréner Zoltán Heister povolal viacerých hráčov z extraligy. Za Topoľčany dostali príležitosť zahrať si proti reprezentantom všetci hráči z lavičky.

Ilustračný obrázok k článku Reprezentanti víťazne proti Topoľčanom: V prípravnom zápase si zahrali aj dorastenci
Zdroj: Webnoviny.sk

Vo výbere Slovenska nenastúpili Klačanský, Slaninka ani Cigáň, ktorý nebol prítomní ani na lavičke. „Ide vyslovene o zoznamovací zraz po mojom návrate k tímu. Je dobre, že príležitosť dostávajú aj hráči zo širšieho kádra. Sú tu aj nové tváre a chceme, aby sa chlapci počas týchto dvoch dní zžili a aby sme sa navzájom viac spoznali. Veľa toho nestihneme odtrénovať, keďže sú na programe aj dva zápasy, ale môžeme si aspoň nacvičiť isté herné situácie," povedal tréner slovenskej reprezentácie Zoltán Heister.

Domáci tréner Ivan Pompoš využil túto príležitosť a zahrali si tak všetci hráči z lavičky. Proti skúseným reprezentantom postavil aj dorastencov, ktorí sa ukázali v dobrom svetle. Zaskvel sa opäť mladý brankár Patrik Králik, ktorý sa prezentoval viacerými dobrými zákrokmi. Zachytal si aj jeho kolega z dorastu Javorček. Reprezentanti Slovenska nakoniec zvíťazili 32:44.

Najviac gólov: M. Briatka 6/3, Polakovič 5/3, Melnyk 4 – Volentics 10/6, Hruščák 7, Adamčík, Miženko po 6. Rozhodovali: Baďura, Ondogrecula, vylúčení: 4:2, 7 m hody: 9/7 – 6/6, 200 divákov.

Foto.Ilustračné

HK Topoľčany - Slovensko 30.9.2013
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM