Dávid Hrdý Hádzaná

Senzačná správa pre topoľčiansku hádzanú: Klub získal Pavla Polakoviča!

Topoľčianski hádzanári sa posilnili o ďalšieho hráča. Novou akvizíciou je rodák z Hlohovca - Pavol Polakovič, ktorý naposledy obliekal dres izraelského Maccabi Rišon LeZion.

Ilustračný obrázok k článku Senzačná správa pre topoľčiansku hádzanú: Klub získal Pavla Polakoviča!
Zdroj: TASR

Ďalšia výborná správa pre fanúšikov topoľčianskej hádzanej. Po Martinovi Slaninkovi, Borisovi Sivákovi, Ivanovi Kucharíkovi a Mikolovi Meľnikovi k nám mieri ďalšia výrazná posila. Je ním Pavol Polakovič – ľavoruká spojka, ktorá môže hrávať aj na poste krídla.

Za svoju bohatú kariéru vystriedal niekoľko domácich i zahraničných klubov. Medzi inými hral naposledy v slovenskej extralige za Považskú Bystricu v sezóne 2003/2004, predtým pôsobil v ŠKP Bratislava.

Polakovič pôsobil aj v Španielskej lige, kde obliekal dres Octavio Pilotes Posada odkiaľ zamieril do už zmieneného Maccabi Rišon LeZion, s ktorým sa stal vicemajstrom krajiny a víťazmom národnej pohárovej súťaže.

Okrem iného Polakovič hrával aj za Baník Karviná či Valur Reykjavík. Predstaviť by sa mohol už túto sobotu. V prvom domácom zápase „žochári“ nastupia proti nováčikovi ŠKH Agrokarpaty Pezinok. Začiatok zápasu je ako vždy o 18:00 hodine.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM