Rastislav Búgel Rôzne

Silvestrovské oslavy v našom kraji: Dominovať budú ohňostroje!

Silvestrovské oslavy bez ohňostroja nemajú tú správnu atmosféru. Pochopili to aj na väčšine radníc miest Nitrianskeho kraja. Takmer všade si budú môcť obyvatelia vychutnať nefalšované nebeské divadlo.

Ilustračný obrázok k článku Silvestrovské oslavy v našom kraji: Dominovať budú ohňostroje!
Foto: Rastislav Búgel

Na Zlatomoravčanov čaká počas silvestrovského programu varené vínko, hudba a to najdôležitejšie – novoročný ohňostroj, ktorý bude trvať 10 až 15 minút. Program sa oficiálne začína na Námestí A. Hlinku o 23.00 hod., kde vystúpi HEVENS – Ján Ziman a Adriana Mrázová. Všetkých prítomných Zlatomoravčanov privíta primátor Peter Lednár a zaznie aj štátna hymna.

Obce Skýcov a Topoľčianky si taktiež pripravili pre svojich občanov vítanie nového roka farebným ohňostrojom. V centre Topoľčianok bude horieť aj tradičná vatra samostatnosti pri príležitosti vzniku samostatnej Slovenskej republiky.

V Topoľčanoch budú mať silvestrovský ohňostroj ešte pred polnocou. Nebeské divadlo si obyvatelia tohto mesta vychutnajú pred 20:00 hod. na letnom kúpalisku. V krajskom meste sa môžu tešiť na vystúpenie DJ Mada. O polnoci je pripravený príhovor primátora a slávnostný ohňostroj. Novoročný ohňostroj si vychutnajú aj obyvatelia v Nových Zámkoch, Leviciach a aj v ostatných mestách.

Vo Vrábľoch je prichystané umelé klzisko, diskotéka a oslavy príchodu Nového roku spestrí ohňostroj. V Komárne sa o zábavu postará DK Róbert Ratimorsky a polnočný ohňostroj. Hlavnou atrakciou však bude svetelná a laserová show s robotickými lampami.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM