Katarína Jankeje Rôzne

Skvelý nápad našich študentov: Aj Topoľčany sú HAPPY!

Topoľčianski študenti prišli so zaujímavou myšlienkou ako sa stať súčasťou celosvetového šialenstva. Vytvorili vlastné video na pieseň HAPPY od známeho speváka Pharella Williamsa!

Ilustračný obrázok k článku Skvelý nápad našich študentov: Aj Topoľčany sú HAPPY!
Zdroj: YouTube.com

S nápadom prišiel študent Dano Hudec, ktorý navštevuje Fotografický krúžok pod vedením Jozefa Krajču, pedagóga na Gymnáziu sv. Vincenta de Paul. „Napriek tomu, že pesnička HAPPY sa stala už riadnou odrhovačkou, páčila sa mi tá myšlienka ukázať že aj ľudia z nášho mesta sa vedia baviť a navzdory všetkým problémom, si dokážu nájsť čas pre úsmev,“ prezrádza Krajčo.

Video je tvorené zostrihmi tancujúcich ľudí a detí, ktorí sa rozhodli pomôcť priamo na natáčaní v meste, iní zase posielali vlastné videá vopred. Kostru však tvoria tanečné kreácie mladých tanečníčok zo skupiny NOVUM. „Videoklip HAPPY Topoľčany je žiaľ nedokončený, pretože činnosť nášho krúžku skončila, čo mi je veľmi ľúto. Dôležité však je, že nielen študenti sa pri tvorbe bavili, ale aj ľudia čo sa viac-menej náhodne ocitli pred kamerou. Navyše takýmto zaujímavým spôsobom sa študenti mohli priučiť natáčaniu videí, čo sa im v budúcnosti môže zísť,“ uzatvára Krajčo.

HAPPY video: Topoľčany sa stali súčasťou známeho hudobného ošialu!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM