Katarína Jankeje Hádzaná

Skvelý zvrat na Považí: Topoľčanci takto otočili nepriaznivé skóre!

Po Hlohovci sa topoľčianskym hádzanárom podarilo bravúrne zdolať aj ďalšieho silného účastníka najvyššej súťaže. Na Považí to s nami vyzeralo zle, no chlapci predviedli skvelý výkon a zaslúžene vyhrali.

Ilustračný obrázok k článku Skvelý zvrat na Považí: Topoľčanci takto otočili nepriaznivé skóre!
Zdroj: TASR

Extraliga mužov v hádzanej pokračovala v stredu svojím deviatym kolom. Po vydarenom zápase na domácej palubovke proti Hlohovcu, tentokrát chlapci absolvovali duel v Považskej Bystrici. Začiatok stretnutia lepšie vyšiel súperovi, Považská Bystrica si dokázala do prestávky vytvoriť sľubný náskok, keď nad našimi chlapcami vyhrávala už 12:7.

Zmena strán priniesla potrebný obrat a oživenie na lavičke Topoľčian. Zverenci trénera Pavla Jana postupne gólový rozdiel znižovali. Naši chlapci predviedli v záverečných minútach naozaj skvelý výkon, zvýšeným tlakom a presnými strelami si do konca riadneho času zabezpečili víťazstvo nad Považskou 28:25.

Mužstvo HK Topoľčany si ziskom dvoch bodov upevnilo druhú priečku, Hlohovec aj naďalej okupuje tretie miesto. Chlapci si teraz od extraligy na chvíľu oddýchnu, do bojov sa zapoja opäť v druhej polovici novembra.

MŠK Považská Bystrica – HK Agro Topoľčany 25:28 (12:7)

Najviac gólov: Chudoba 6/3, J. Kozák 5, Dyba 4 – Cigáň 7, Pupík 6, Klačanský a Hlinka po 5

Môže vás zaujímať:

Topoľčany v piatom kole Slovenského pohára proti Ružomberku: Dátum duelu sa presúva!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM