Katarína Jankeje Šport

Šnúra víťazstiev pokračuje: Topoľčancov v dobrých výkonov nezastavil ani Prešov

Topoľčianski hokejisti opäť predviedli výborný výkon. Nad kvalitným Prešovom vyhrali v samostatných nájazdoch.

Ilustračný obrázok k článku Šnúra víťazstiev pokračuje: Topoľčancov v dobrých výkonov nezastavil ani Prešov
Zdroj: Dnes24.sk

Prvá liga pokračovala 27. kolom, Topoľčanci po dráme v Trnave privítali na domácom ľade HC Prešov. Výborne skočili do zápasu naši chlapci, v druhej minúte otvoril skóre Paleček. Hostia dokázali zlomiť topoľčiansku obranu až v závere prvej časti (1:1). V druhej tretine sa diváci gólu nedočkali aj napriek viacerým šanciam na oboch stranách.

V záverečnej tretine sa zverencom trénera Miroslava Nemčeka konečne zadarilo. V 47. minúte prekonal brankára Prešova Kluka, čím zvýšili na 2:1. Hostia z východu však do konca riadneho hracieho času dokázali vyrovnať na 2:2. V predĺžení sa nepresadil ani jeden tím, na rad tak prišli samostatné nájazdy. V nich si lepšie počínalo domáce mužstvo, Nemček zabezpečil víťazstvo 3:2 a potrebné dva body do tabuľky.

Topoľčanci sú opäť na ôsmom mieste v pásme postupu do play-off, na deviatom mieste je Spišská Nová Ves, práve u tohto súpera absolvujú naši hokejisti najbližší zápas, ktorý prebehne v stredu 16. decembra.

HC Topoľčany – HC Prešov 3:2 (1:1, 0:0, 1:1, 0:0) po sn.

Góly a asistencie: 2. Paleček (Kluka), 47. Kluka (Toman), rozh. náj. Nemček – 20. Chalupa (Obšut, Kihoon), 58. Halás (Kohutiar, Tkáč)

Môže vás zaujímať:

Sen o finále Pohára sa rozplynul: Topoľčanci v odvete nestačili na silný Prešov

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM