Katarína Jankeje Rôzne

Študenti a študentky rozhodli: Toto je najobľúbenejší učiteľ Obchodnej akadémie v Topoľčanoch!

Učitelia sú obvykle tí, ktorí rozdávajú hodnotenia. Tentoraz sa karta obrátila. Ako hodnotia študenti Obchodnej akadémie svojich učiteľov, sme zisťovali priamo na chodbách školy. Prezradíme vám, ktorý pedagóg si získal najväčšie sympatie!

Ilustračný obrázok k článku Študenti a študentky rozhodli: Toto je najobľúbenejší učiteľ Obchodnej akadémie v Topoľčanoch!
Zdroj: Dnes24.sk

Otázku, koho z vyučujúcich majú najradšej, sme študentom topoľčianskej obchodnej akadémie kládli priamo v budove školy. Podľa ich odpovedí sa zdá, že dôležitým kritériom pri výbere top učiteľa je to, aby sa s nimi dokázal smiať a bol priateľský. ,,Určite náš triedny – pán profesor Roman Vavro. Máme ho radi a to nie iba preto, že je náš triedny učiteľ,“ prezradila nám dvojica maturantov. Vtipný, milý, priateľský. Takto charakterizovali študenti rôznych ročníkov profesora matematiky a informatiky najčastejšie. „Je s ním zábava, aj napriek predmetu, ktorý vyučuje,“ nechal sa počuť Marek.

Obľubujú viacerých

Na chodbách sme stretli aj takých, ktorí si iba jedno meno vybrať nevedeli. „Keby si mám vybrať, určite buď pani učiteľka Pavlovičová, alebo pani zástupkyňa Šándorová,“ znelo z úst prváčky. Jednoznačne pani učiteľka Pavlovičová. A prečo? Je naša triedna," zhoduje sa kolektív tretiakov. Medzi prvákmi však aj zarezonovala Zdenka Vančíková, učiteľka náboženskej výchovy a odborných ekonomických predmetov. „Je milá, usmievavá, je proste super.“

Trojica mien Vavro, Pavlovičová, Šandorová bolo počuť na chodbách školy najčastejšie. Titul najobľúbenejšieho učiteľa si ale v našej ankete vyslúžil pán učiteľ matematiky a informatiky Roman Vavro. Za ním skončila v tesnom závese triedna tretiakov – Beáta Pavlovičová a na päty im šliapala pani zástupkyňa Jozefína Šándorová. Okrem toho odzneli mená ako Ľudmila Gerhátová, Dana Luzarová, Radomír Dobrovič či Zdenka Vančíková.

V jeden deň dve víťazstvá

Reakcie víťaza našej ankety boli ako inak príjemné: „Samozrejme, teší ma to. Viem, že predmety ako matematiky či informatika nemusia byť práve najobľúbenejšie, o to viac som milo prekvapený,“ prezradil nám s úsmevom mladý profesor. Študenti Obchodnej akadémie si sami na Deň učiteľov odovzdávali Oskarov v kategóriach ako cool profesor či fešák alebo drsnák profesor. Práve Oskara za optimistu získal Roman Vavro. „Dnes som získal už druhé ocenenie v rade, študenti si ma dnes vybrali za naj optimistu medzi profesormi, za čo som tiež vďačný."

Že je s mladým učiteľom kopec zábavy sa môžete presvedčiť aj sami, spolu s maturantmi pripravil naozaj neobvyklé pečatenie triednej knihy. Vtipné video nájdete v našom článku: Triedna kniha to má spočítané: Topoľčianski študenti sa jej zbavili naozaj netradične!

Čítajte tiež:

Topoľčianska profesorka Ida Valachová: Deti sa stávajú otrokmi doby, napriek tomu som optimistka!

Topoľčiansky pedagóg Jozef Krajčo: Sú aj študenti, ktorých zaujmete iba keď spadnete zo stoličky

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM