Katarína Jankeje Rôzne

Tanečný, hokejbalový či strelecký krúžok: TOTO všetko je pripravené v Centre voľného času!

Nenechajte vaše ratolesti zabíjať nudu doma pri počítači či pred televízorom. Centrum voľného času v Topoľčanoch ponúka pestrú paletu záujmových krúžkov. Stačí si vybrať.

Ilustračný obrázok k článku Tanečný, hokejbalový či strelecký krúžok: TOTO všetko je pripravené v Centre voľného času!
Zdroj: Webnoviny.sk

Aj mimo vyučovania sa dá čosi nové naučiť, objaviť či spoznať nových ľudí. V našom meste už dlhé roky funguje známe Centrum voľného času, ktoré našim deťom i mládeži ponúka možnosť objavovať nepoznané, zdolávať nezdolateľné, naučiť sa, získať nové skúsenosti, zručnosti ale najmä spoznať nových kamarátov. V súčasnosti sa Centrum zameriava najmä na pravidelnú krúžkovú činnosť. V tomto roku organizátori pre svojich členov pripravili naozaj pestrú ponuku. Tí, ktorí sa stihnú zahlásiť, budú môcť získať vedomosti a zručnosti v oblastiach ako šach, hokejbal, tanec alebo angličtina a internet. Zaujímavým určite pre viacerých bude aj strelecký krúžok či napríklad krúžok S batohom na chrbte.

Ak máte záujem, je viacej možností ako sa stať členom, prihlášku si môžete stiahnuť z oficiálnej stránky Centra www.cvctopolcany.webnode.sk alebo osobne vyzdvihnúť v ich budove na ulici Gagarinovej v Topoľčanoch. Všetky podrobné informácie ohľadne krúžkov či samotného Centra nájdete na vyššie uvedenej webovej stránke.

Foto: Ilustračné

ponuka krúžkov v Centre voľného času
1
Galéria
Foto: Katarína Jankeje
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM