Katarína Jankeje Správy

TOP 5 spravodajských momentov týždňa: Topoľčianska nemocnica v exekúcií či okradnutý a zbitý dôchodca (72)!

V Topoľčanoch priniesol mnoho zaujímavého aj uplynulý decembrový týždeň. My sme sa pozreli na udalosti, ktoré najviac zarezonovali v našom meste. Čo všetko zaujalo našich čitateľov? Pozrite si PREHĽAD.

Ilustračný obrázok k článku TOP 5 spravodajských momentov týždňa: Topoľčianska nemocnica v exekúcií či okradnutý a zbitý dôchodca (72)!
Zdroj: Dnes24.sk

Jednou z dôležitých udalostí, ktoré priniesol minulý týždeň bola informácia o ohrození naplánovanej rekonštrukcie operačných sál v topoľčianskej nemocnici. Dôvod je začatá exekúcia na majetok nemocnice, ktorá patrí Nitrianskemu samosprávnemu kraju. Ak vás téma zaujíma, klikajte na náš článok: Rekonštrukcia operačných sál v nemocnici je ohrozená: Firma z Galanty hrozí súdom!

V predchádzajúcich dňoch sme sa pozreli aj na aktuálny situáciu ohľadne plánovaného námestička na sídlisku Juh. Odpredaj pozemkov pod herňou bol na zastupiteľstve odklepnutý, zisťovali sme preto, či je vízia malého námestia na Juhu ešte reálna. Oficiálnu odpoveď si prečítate v článku: Dočká sa Juh námestička? Prečítajte si oficiálnu odpoveď primátora!

V minulom týždni sme vás tiež informovali o oznámení ktoré dorazilo topoľčianskym policajtom. Podľa neho Poľnohospodárskemu podielnickému družstvu v Prašiciach kone poškodili a spásli ozimnú pšenicu a lucernu siatu. Družstvu tak vznikla škoda viac ako 400 eur. Viac sa dozviete v našom článku: Družstvo prišlo o pekné peniaze: Kone poškodili a spásli plodiny!

72-ročný dôchodca len tak ľahko nezabudne na poslednú jazdu bicyklom, pri ktorej ho mali zbiť a okradnúť dvaja mladíci vo veku 22 a 24 rokov. Z lupu si dvojica odniesla iba trochu potravín. Podrobné informácie o udalosti si prečítate v našom článku: Dôchodca (72) okradnutý na ulici: Mladíci (22, 24) ho zbili pre trochu potravín!

Policajti z Topoľčian pátrajú po podvodníkovi. Ten pod zámienkou sprostredkovania práce v Anglicku vylákal od troch poškodených po 550 libier. Muž sa s poškodenými v Anglicku stretol, dal im adresu, kde budú bývať a odovzdal im kľúč od domu. Adresa však neexistovala. Viac informácií nájdete v: Topoľčianski policajti hľadajú muža: V Anglicku mal od ľudí zobrať peniaze, bývanie však nedostali

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM