Rôzne

Topoľčanci, rozhodnite! Hľadá sa najobľúbenejší učiteľ/učiteľka nášho mesta

Spájajú sa vaše spomienky na mládežnícke časy s konkrétnym pedagógom? Máte vybraného učiteľa, ktorý bol vo vašom živote ten TOP? Práve teraz mu môžete svoju vďaku ukázať!

Ilustračný obrázok k článku Topoľčanci, rozhodnite! Hľadá sa najobľúbenejší učiteľ/učiteľka nášho mesta
Zdroj: TASR

Topoľčianska radnica na svojom webe zverejnila zaujímavú informáciu. Spustila anketu „Najobľúbenejší učiteľ/najobľú­benejšia učiteľka mesta Topoľčany“.

Do ankety sa môžu zapojiť všetci obyvatelia nášho mesta. „Výsledky budú vyhlásené dňa 28. marca 2019 na slávnostnej akadémii pre učiteľov pri príležitosti Dňa učiteľov 2019 v Dome kultúry,“ informuje mesto Topoľčany.

Anketa je rozdelená do troch kategórií:

  1. kategória: Najobľúbenejší/-ia učiteľ/-ka mesta Topoľčany – AKTÍVNY PEDAGÓG (t. j. pedagóg pôsobiaci v súčasnosti v ZŠ, v MŠ, v ZUŠ alebo v SŠ v Topoľčanoch).
  2. kategória: Najobľúbenejší/-ia učiteľ/-ka mesta Topoľčany – SENIOR (t. j. pedagóg na dôchodku, ktorý v minulosti pôsobil v ZŠ, v MŠ, v ZUŠ alebo v SŠ Topoľčanoch).
  3. kategória: Najobľúbenejší/-ia učiteľ/-ka mesta Topoľčany – IN MEMORIAM (t. j. už nežijúci pedagóg, ktorý v minulosti pôsobil v ZŠ, v MŠ, v ZUŠ alebo v SŠ v Topoľčanoch).

V prípade, že by ste chceli hlasovať za toho ktorého pedagóga, je potrebné vyplniť anketový lístok (stačí vyplniť jednu kategóriu). Následne vyplnený lístok vhodíte do schránky pri vstupe na Mestský úrad, prípadne môžete anketový lístok doručiť na podateľňu MsÚ Topoľčany alebo zaslať vyplnený anketový lístok elektronicky na e-mailovú adresu: martina.mazanova@topolcany.sk, najneskôr do 15. marca 2019.

Stále vás to neláka? Tak zbystrite! „Zo všetkých, ktorí sa zapoja do hlasovania v ankete, budú vyžrebovaní traja hlasujúci, ktorí budú odmenení vecnými cenami,“ informuje radnica mesta Topoľčany.

Foto: ilustračné

Anketový lístok si môžete stiahnuť po kliknutí SEM!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM