Rastislav Búgel Šport Iné športy

Topoľčany doma úspešné: Hokejisti porazili Michalovce a skočili na štvrté miesto

Topoľčianskym hokejistom sa konečne podarilo vybojovať priebežné štvrté ligové miesto. Na domácom ľade hostili Michalovce.

Ilustračný obrázok k článku Topoľčany doma úspešné: Hokejisti porazili Michalovce a skočili na štvrté miesto
Zdroj: Dnes24.sk

Vyše 1000 divákov si prišlo pozrieť domáce snaženie HC Topoľčany počas 51. ligového kola. Hokejisti z nášho mesta už dlhšiu dobu pokukovali po štvrtej priečke základnej časti. Tú donedávna okupovala Skalica, no tá sa zaváhaniami sama pripravila o pekné priebežné miesto. Navyše, Topoľčany nastúpili na víťaznú vlnu.

Do zápasu sa lepšie dostali Topoľčany zásluhou Podstaveka, no o minútu už bolo vyrovnané. Priebežne tretie mužstvo tabuľky, bojujúce o druhú, priečku zbrane nezložilo. V druhom dejstve sa presadil Tábi za Topoľčany a posielal domácich do vedenia. V tretej tretine hostia vyrovnali, no bol to opäť Podstavek, ktorý dve minúty pred koncom rozhodol. Skalica v 51. kole prehrala, Topoľčany si pripísali plný bodový zisk a tak sa dostali na priebežnú štvrtú priečku, ktorú sa budú snažiť udržať až do konca základnej časti.

HC Topoľčany – HK Dukla Michalovce 3:2 (1:1, 1:0, 1:1)

Góly: 15. a 58. Podstavek, 30. Tábi – 16. Vorobjev, 50. Ščurko. Rozhodovali: Mĺkvy – Šefčík, D. Konc, vylúčení: 5:6 na 2 min, navyše: Kalináč (Topoľčany) 10 minút za nešportové správanie, presilovky: 0:0, oslabenia: 0:0, 1085 divákov

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM