Katarína Jankeje Rôzne

Topoľčany konečne v bielom: TAKTO sa u nás vyšantila perinbaba!

Predpovede meteorológov sa nakoniec naplnili. Topoľčany sa od piatku topia v snehu. Boli sme sa pozrieť, ako to vyzerá v uliciach mesta.

Ilustračný obrázok k článku Topoľčany konečne v bielom: TAKTO sa u nás vyšantila perinbaba!
Foto: Katarína Jankeje

Aj keď v piatok ráno nebolo po snehu ani stopy, perinbaba nakoniec dorazila aj k nám. Husté sneženie v popoludňajších hodinách prinieslo centimetre a centimetre bielej prikrývky. Sneh však nespôsobil iba radosť najmenším, ale aj problémy na našich cestách. Horský priechod Havran, ako aj vozovka pri obci Svrbice bola niekoľko hodín z oboch strán uzavretá, nakoľko hrozilo riziko padania stromov na cestu. Viac o kritickej situácií v okrese si prečítate v článku: Vodiči, veľký pozor: Tieto úseky v okrese sú neprejazdné!

V samotných uliciach mesta sme našli spokojných, ale i menej nadšených ľudí. „Jedným slovom katastrofa. Z hodiny na hodinu sa zosypalo toľko snehu, že nevidieť kde je cesta a kde chodník,“ posťažovala sa pani Marta. Zo snehovej nádielky mali asi najväčšiu radosť deti. „Vnučka dostala od nás sánky na Vianoce, no ešte nebola príležitosť ich vyskúšať. Aj keď sneží o dušu, museli sme vyraziť, trvala na tom,“ smeje sa dôchodca.

Pozrite si fotogalériu z mesta!

Sneh v Topoľčanoch
22
Galéria
Foto: Katarína Jankeje
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM