Iné športy

Topoľčany sa spojili a pomáhajú hokeju: Vypredávajú virtuálny štadión

Sezónu topoľčianskych hokejistov predčasne ukončila hrozba nákazy novým koronavírusom. Fanúšikovia sa spájajú a podávajú pomocnú ruku.

Ilustračný obrázok k článku Topoľčany sa spojili a pomáhajú hokeju: Vypredávajú virtuálny štadión
Zdroj: M.T., HC Topoľčany

Nečakane skončená sezóna spravila poriadny škrt cez rozpočet nejednému hokejovému klubu. Výnimkou nie je ani HC Topoľčany.

„Plne rešpektujeme a stotožňujeme sa s rozhodnutím nadriadených orgánov, pretože zdravie je to najdôležitejšie čo máme. Nepopierateľný je však aj fakt, že toto predčasné ukončenie sezóny má veľmi negatívne finančné dôsledky na fungovanie nášho hokejového klubu a zvlášť seniorského hokeja. Naši hráči mali veľmi sľubne rozbehnutú sezónu a spoločne sme verili, že zdoláme tie najvyššie méty. Žiaľ, dnes je všetko inak a naši hokejisti aj s realizačným tímom museli predčasne ukončiť svoju činnosť,“ informuje HC Topoľčany.

Klub sa preto pridal k ďalším športovým združeniam a prišiel so zaujímavou myšlienkou.

Hokej Slovensko: viac aktuálnych správ z hokeja

Zo strany fanúšikov prišlo k podnetu a klub pomocnú ruku vďačne prijal.

Klub sa zapojil k výzve Vypredajme spolu zimný štadión.

„Hokej sa v našom meste stal počas uplynulých sezón opäť pojmom a symbolom vzájomného stretávania, súdržnosti a bojovnosti za jeden cieľ! Naša hokejová rodina sa rozrástla do takých dimenzií, ako sa nám pred štyrmi rokmi ani nesnívalo. Minulú sezónu sme počas play off niekoľko-krát vypredali zimný štadión a sme presvedčení, že by tomu bolo tak aj teraz počas ďalších play-off zápasov. Napriek tomu, že je sezóna oficiálne predčasne ukončená, pokúsme sa virtuálne vypredať zimný štadión ešte raz a spoločne ! S Vami to dáme,“ informuje HC Topoľčany.

Každý fanúšik môže podporiť náš klub. Stačí si zakúpiť VIRTUÁLNU VSTUPENKU v hodnote minimálne 4 eur. Spraviť tak môžete prostredníctvom transparentného účtu HC Topoľčany.

„Suma 4 eur je vo výške jedného vstupu na štvrťfinálový play-off zápas počas tohtoročnej sezóny,“ dodáva topoľčiansky klub.

Čo za svoju pomoc získate?

  • Veľkú vďaku od všetkých členov klubu HC Topoľčany a hráčov
  • Fantastický pocit, že ste pomohli klubu v čase, keď to najviac potreboval
  • Získate špeciálnu a jedinečnú vstupenku, ktorá vás bude oprávňovať na akýkoľvek domáci zápas HC Topoľčany v budúcej sezóne počas základnej časti

Svoj príspevok môžete poukázať na transparentný účet IBAN: SK77 0900 000­0 0051 6006 2­609

V poznámke platby (správa príjemcu) uveďte “sponzorský dar – meno a priezvisko”. „Vzápätí odošlite e-mail na adresu: vypredajmezstopolcany@gmail.com s Vašim menom, priezviskom + informáciu, že ste nás podporili. Identifikujeme tak Vašu platbu, aby sme mohli vystaviť na Vaše meno vstupenku. Špeciálnu VSTUPENKU na meno Vám odošleme na Váš mail. Fyzicky si ju budete môcť vyzdvihnúť na sekretariáte HC Topoľčany počas mesiaca máj 2020,“ informuje HC Topoľčany.

Za prvé dva dni zbierky sa pridalo 55 fanúšikov, ktorí prispeli sumou 547,77 EUR.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM