Katarína Jankeje Hádzaná

Topoľčany sú v semifinále Slovenského pohára: Nové Zámky na chlapcov nestačili

Slovenský pohár sa prehupol do štvrťfinálových bojov. Naši chlapci sa o postup do semifinále pobili s mužstvom Nových Zámkov. Ako to celé skončilo?

Ilustračný obrázok k článku Topoľčany sú v semifinále Slovenského pohára: Nové Zámky na chlapcov nestačili
Zdroj: TASR

Na topoľčianskych fanúšikov čakal doma opäť atraktívny zápas. Hádzanári HK Topoľčany totiž v stredu privítali Nové Zámky v rámci štvrťfinále Slovenského pohára. Chlapci mali našliapnuté dobre, skvelú formu predviedli v osemfinále proti Lehote pod Vtáčnikom. Úvod duelu sa niesol vo vyrovnanom tempe, oba tímy síce využili množstvo šancí, no výrazný náskok si nedokázali vytvoriť. Topoľčancom sa podarilo do prestávky odskočiť na rozdiel dvoch gólov, do šatne sa išlo za stavu 18:16.

Zmena strán jednoznačne prospela zverencom trénera Pavla Jana. Chalani zabrali naplno, čoraz častejšie nachádzali recept na obranu hostí. Počas druhého polčasu sa im vďaka dobre hre podarilo vytvoriť náskok deviatich gólov. Topoľčany napokon jednoznačne vyhrali nad Novými Zámkami 39:30.

Okrem Topoľčian sa do semifinále prebojoval Hlohovec a Považská Bystrica. O štvrtom postupujúcom sa rozhodne až 12. októbra, kedy Slovan Modrá privíta Prešov.

HK Agro Topoľčany – HC Štart Nové Zámky 39:30 (18:16)

Najviac gólov: Cigáň 11/2 – Ľoch 10

Čítajte aj:

Hádzanári Topoľčian doma bez chybičky: Súpera zo Šale zdolali o 10 gólov

Prišli o trénera i poctivo vydreté body: Čo sa to deje v topoľčianskom futbale?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM