Rastislav Búgel Iné športy

Topoľčany zaváhali so Skalicu: Hokejisti prehrali po predĺžení

Topoľčianski hokejisti v svojom predposlednom vystúpení základnej časti na domácom ľade zaváhali. Za prehru po predĺžení si pripísali iba bod.

Ilustračný obrázok k článku Topoľčany zaváhali so Skalicu: Hokejisti prehrali po predĺžení
Foto: Rastislav Búgel

Predposledné 53. kolo druhej najvyššej súťaže prilákalo na topoľčiansky štadión 1450 divákov. Domáci celok hostil tím zo Skalice. Topoľčany sa dostali do vedenia už v 8. minúte zásluhou Kaliňáča. Hostia však o necelé 4 minúty vyrovnali. Topoľčany sa ešte do konca prvej tretiny opäť ujali vedenia, keď Filip Nemček využil ponúknutú presilovku (2:1).

V druhom dejstve Skalica opäť vyrovnávala, keď sa o gól na 2:2 postaral Rastislav Vereš. V 40.minúte sa ku zakončeniu dostal Jozef Klenko a po tretí raz v zápase posielal Topoľčany do vedenia (3:2).

V tretej tretine začali hostia presilovú hru, ktorú dokázali využiť a bolo vyrovnané. O otočenie stavu sa postaral Valeri Knyazev, keď 53. minúte posielal Skalicu do vedenia. Topoľčanom sa ešte podarilo vyrovnať. Dávid Priganc zachránil domácim bod o 30 sekúnd neskôr. Zápas smeroval do predĺženia, v ktorom mali viac šťastia hostia. Ľubomír Vaškovič rozhodol o víťazstve Skalice v 62. minúte.

HC Topoľčany – HK Skalica 4:5 pp (2:1, 1:1, 1:2 – 0:1)

Góly: 8. Kalináč, 15. Nemček, 40. Klenko, 53. Priganc – 12., 53. Kňazev, 41., 62. Vaškovič, 27. Vereš. Rozhodovali: Mĺkvy – Makúch, Drblík, vylúčení: 5:5, presilovky: 1:2, oslabenia: 0:0, 1450 divákov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24/TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM