Katarína Jankeje Rôzne

Topoľčianska hudobná scéna ožíva: Pozrite si VIDEO rapera a producenta San Icon

Mladý Topoľčanec, ktorý sa venuje rapu sa môže pochváliť novými singlami a čerstvým videoklipom. Pozrite si video od San Icon, ktoré vznikalo v uliciach nášho mesta.

Ilustračný obrázok k článku Topoľčianska hudobná scéna ožíva: Pozrite si VIDEO rapera a producenta San Icon
Zdroj: YouTube.com

Len pred pár dňami sme vás informovali o novej štúdiovej nahrávke rockového zoskupenia TRYAMERA, tentokrát sa o slovo hlási mladý raper a producent San Icon z Topoľčian so svojimi novinkami Jeden sen a Basement.

Video z topoľčianskych ulíc

Single predstavil v rámci jedného videa, natočeného v uliciach mesta.

„Pesničky vznikli niekedy na jar ako spontánny nápad a vzišla z toho vydarená vec, na ktorú som sa rozhodol natočiť video. Prvá časť je reprezentatívna o mne a mojich ľuďoch a druhá časť je introspektívna, viac zameraná na moje pocity a emócie,“ prezradil nám Topoľčanec.

A ako vznikal klip? „Video točil môj kamoš z New path production a veľa záberov vzniklo počas rôznych večerov, ide o priblíženie partie mojich blízkych ľudí.“ O šikovnosti Topoľčanca svedčí aj fakt, že popri hudbe a texte si dokonca aj strih videa zabezpečil sám.

Čoskoro nové video

Ako nášmu portálu prezradil, nováčikom na hudobnej scéne nie je. „Celkovo sa hudbe venujem už asi 7 rokov a plánujem v tom pokračovať. Počas zimy chcem natočiť ďalšie video a vydávať single,“ dodal. Sledovať novinky a tvorbu topoľčianskeho hudobníka môžete na facebook stránke San Icon alebo na jeho youtube profile, kde nájdete aj staršiu tvorbu.

Topoľčiansky raper San Icon predstavuje svoje novinky
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM