Katarína Jankeje Kultúra

Topoľčianska kapela Sába pokrstí nový album: Venuje ho pamiatke zosnulého člena!

Rockové zoskupenie Sába pripravilo pre svojich fanúšikov už tretí album. Ten je venovaný klávesakovi Jurajovi Mikulášovi, ktorý zomrel tesne po jeho dokončení.

Ilustračný obrázok k článku Topoľčianska kapela Sába pokrstí nový album: Venuje ho pamiatke zosnulého člena!
Zdroj: Dnes24.sk

Skupina Sába v zložení Lucián Bezák, Ivan Michalička, Miro Bardoň, Michal Fábik a Rastislav Pavlík, v týchto dňoch vydáva svoj tretí album Pod obal. Podľa lídra Luciána Bezáka, bývalého člena AC+, formácia pripravila dvanásť pop rockových hymnických piesní, obohatených o prvky alternatívneho rocku a elektroniky.

„Texty majú poetický charakter a zaoberajú sa vzťahmi v rôznych podobách. Dramaturgicky tvoria piesne hutný, vyvážený celok, nadväzujúci na odkaz írskej skupiny U2. Hudobný počin je venovaný pamiatke nedávno zosnulého klávesáka Juraja Mikuláša, ktorý bol jedným zo zakladajúcich členov skupiny,“ uvádza skupina na svojich stránkach.

Nový album bude oficiálne uvedený do života počas koncertu dňa 29. mája v klube Olympia v Topoľčanoch o 19:00 hod. večer. Špeciálnym hosťom a zároveň krstným otcom bude hudobník a zvukový režisér Bruno Oravec. Fanúšikov bude celým programom sprevádzať moderátor Patrik Bujna.

Čítajte tiež:

Deň detí bude stáť v Topoľčanoch za to: TAKÝTO program nás čaká!

Foto: ilustračné

Saba
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM