Katarína Jankeje Rôzne

Topoľčianske hody sa blížia: Pivkári, toto info neprehliadnite!

Dátum tradičných Topoľčianskych hodov je známy. Okrem množstva rozmanitého tovaru či obľúbených pochúťok nás čaká hudba, kultúra a typické atrakcie. Milovníkov piva isto zaujme informácia o predaji iba jednej značky piva. Ktorá to bude?

Ilustračný obrázok k článku Topoľčianske hody sa blížia: Pivkári, toto info neprehliadnite!
Zdroj: Dnes24.sk

Topoľčianske hody sú tradíciou nášho mesta dlhé roky, ako obvykle aj tento rok sa termín stanovil na mesiac august, presnejšie od 14. do 16. augusta. Návštevníci si na kompletný program budú musieť ešte pár dní počkať, no už teraz je známe, aké pivo v stánkoch nájdete.

„Na základe exkluzivity hlavného partnera podujatia, ktorým je spoločnosť Pivovary Topvar je možné predávať a propagovať výhradne pivo ich značky. V prípade, že táto podmienka nebude splnená, zaplatené nájomné za predajnú plochu nebude predajcovi vrátené a musí opustiť predajnú plochu (jarmok),“ uvádza sa v oficiálnych podmienkach pridelenia plochy pre predajcov, ktoré zverejnilo mesto.

Obyvatelia budú isto zvedaví na počet a rozmanitosť stánkov, rozhodujúcim faktorom pre stánkarov bude cena, mesto ponúka priestory na tri dni v závislosti od predávaného sortimentu. Najlacnejšie to majú predajcovia drevených, slamených či prútených výrobkov, tí zaplatia 20 eur. Naopak až 180 eur za miesto zacvakajú stánkari s teplým jedlom. Ceny sa v porovnaní s minulým rokom teda nezmenili.

Čítajte aj:

Duchonka v znamení veľkej zábavy: Pozrite si FOTO plavidiel od výmyslu sveta
Obzrite sa do minulosti: Zábery z čias veľkej slávy topoľčianskeho pivovaru!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM