Katarína Jankeje Kultúra

Topoľčianske kino ovládne klasika: Výnimočný hudobný zážitok prinesú filharmonici z Berlína!

Milujete klasickú hudbu, no nechce sa vám cestovať z mesta? Práve pre vás je určené vystúpenie Berlínskych filharmonikov, ktoré sa bude v našom kine premietať naživo.

Ilustračný obrázok k článku Topoľčianske kino ovládne klasika: Výnimočný hudobný zážitok prinesú filharmonici z Berlína!
Zdroj: Dnes24.sk

V nedeľu 10. mája o 19,30 hodine večer sa v priestoroch kina Spoločenský dom v Topoľčanoch uskutoční naozaj výnimočné hudobné podujatie. Naživo sa premietne vystúpenie známej Berlínskej filharmónie. Ojedinelý umelecký zážitok bude umocnený veľkým filmovým plátnom a tradičným kvalitným zvukom.

Symfonický orchester bude dirigovať Mariss Janssons. V rámci večera odznie Hudba pre strunné, bicie nástroje a celestu od skladateľa Bélu Bártoka, Huslový koncert č.2 cis moll z dielne Dmitrija Šostakoviča a Daphis a Chloé 2.suita od Francúza Maurica Ravela. Orchester bude sprevádzať Frank Peter Zimmermann, jeden z najznámejších nemeckých huslistov.

Vstupenky zakúpite v predpredaji, ale aj v deň predstavenia. Objednávky, ako aj podrobné informácie získate na telefónnych číslach: 038/5369 421 alebo 0903 436 560.

Čítajte tiež:

Výnimočný jazzový festival opäť prichádza: Poznáme dátum a mená hudobníkov!

Naozaj netradičné spojenie: Katka Knechtová sa dala dokopy s Diablami!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM