Katarína Jankeje Futbal

Topoľčianskym futbalistom sa nedarilo: Púchov zobral plný počet bodov

Mužstvo MFK Topoľčany absolvovalo náročný duel na trávniku Púchova. Súper zaslúžene zobral všetky body, Topoľčanci si naopak „vyslúžili“ veľký počet žltých kariet.

Ilustračný obrázok k článku Topoľčianskym futbalistom sa nedarilo: Púchov zobral plný počet bodov
Zdroj: Dnes24.sk

Tretia liga západ pokračovala svojím 12. kolom. Hráči MFK Topoľčany tentokrát vycestovali do Púchova. Ligový duel lepšie začali domáci, zvýšený tlak pred našou bránou vyústil do otvorenia skóre v 37. minúte. Topoľčianske mužstvo nedokázalo do prestávky odpovedať, do šatní sa tak išlo s jednogólovým náskokom pre domácich.

V druhom polčase si opäť lepšie počínal Púchov, v 59. minúte súper po druhýkrát prekonal topoľčianskeho brankára (2:0). Chlapci v závere zápasu zatlačili domácich, v 83. minúte Svajlen našiel recept na ich obranu a znížil na rozdiel jedného gólu. Púchov si do záverečného hvizdu tesné víťazstvo ustrážil a Topoľčany zdolal 2:1.

Chlapcom sa nedarilo ani v počte trestov. Rozhodca vytiahol v rámci nášho mužstva žltú kartu dokonca až šesťkrát. Topoľčany sa nachádzajú po 12 kolách na predposlednom mieste, súťaž bude pre nich pokračovať v nedeľu 1. novembra, na domácom trávniku o 10.30 privítajú Šamorín.

MFK Púchov – MKF Topoľčany 2:1 (1:0)

Góly: 37. Pilát, 59. Svorada – 84. Švajlen

Môže vas zaujímať:

Topoľčany v piatom kole Slovenského pohára proti Ružomberku: Dátum duelu sa presúva!

Topoľčianski futbalisti bez bodu: Doma nestačili na Nemšovú

Foto: ilustračné

Zdroj: Futbalnet.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM