Katarína Jankeje Šport

Totálny debakel na východe: Súper našich hokejistov nešetril

Prvá hokejová liga vstúpila do nového roka 35. kolom. Topoľčany sa predstavili na ľade kvalitných Michaloviec. Zápas sme však absolútne nezvládli.

Ilustračný obrázok k článku Totálny debakel na východe: Súper našich hokejistov nešetril
Zdroj: Dnes24.sk

Úvod hry bol na oboch stranách pomerne vyrovnaný, aj napriek viacerým presilovkám sa domácim nepodarilo streliť otvárací gól. Zlom nastal až v závere, Michalovce vpálili presnú strelu poza chrbát topoľčianskeho brankára niekoľko sekúnd pred koncom prvej tretiny.

V druhej časti zápasu bol aktívnejší súper, Michalovce si vypracovali množstvo šancí, v 25. minúte zvýšili na 2:0 a v 40. minúte dokonca odskočili Topoľčancom na rozdiel troch gólov. Záverečná tretina nepriniesla zmenu, naši chlapci sa nedokázali cez kvalitnú obranu domácich presadiť. Zbytočné chyby naopak východniari kruto trestali. Do konca riadneho času upravili skóre ešte o tri presné strely. Michalovce tak absolútne prevalcovali Topoľčany 6:0.

Zverenci trénera Svätopluka Kosíka sa ôsmemu Prešovu vzdialili už na rozdiel 12 bodov. Najbližšie si chlapci zahrajú doma, na Zimnom štadióne v stredu privítajú slovenskú reprezentáciu do 18 rokov.

Dukla Michalovce – HC Topoľčany 6:0 (1:0, 2:0, 3:0)

Góly: 20. a 49. Huňady, 25. a 50. Linet, 40. Drotár, 48. Fedorko

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM