Katarína Jankeje Rôzne

TOTO si nenechajte ujsť: Deň zdravia v Topoľčanoch sa blíži

Už ôsmy ročník Topoľčianskeho dňa zdravia sa uskutoční v našom meste. Hlavná časť programu prebehne v Dome kultúry v Topoľčanoch. Zameraný je na prevenciu civilizačných ochorení.

Ilustračný obrázok k článku TOTO si nenechajte ujsť: Deň zdravia v Topoľčanoch sa blíži
Foto: Stanislav Černák / Zdroj: Dnes24.sk

Svoje zdravie máme len jedno. Myslieť by sme mali naň nielen v deň podobný tomu, aký si pre nás pripravilo mesto Topoľčany s partnermi. Čaká nas totiž 8. ročník Deň zdravia, ktorý prebehne v utorok 29. septembra. Zameraný bude najmä na prevenciu pred civilizačnými chorobami. So sloganom „Zdravie je nenahraditeľný poklad“ si pre náš organizátori pripravili širokú škálu aktivít a prezentácií súvisiacich so zdravím.

Od 9.00 hod. ráno v Dome kultúry na vás čaká bezplatné vyšetrenia na prevenciu a podporu zdravia: stanovenie hladiny cholesterolu, triglyceridov, cukru, krvného tlaku. V Deň zdravia si dokonca môžete overiť kvalitu pitnej vody, stanoviť CO vo výdychu,ale aj odmerať vnútroočný tlak, či vyšetriť kožné a materské znamienka.

Na návštevníkom počas celého dňa čaká aj rozmanitý sprievodný program. V priestoroch Domu kultúry sa uskutočnia ukážky mobilnej zdravotníckej, hasičskej a záchrannej techniky ako aj ukážky poskytovania prvej pomoci a činnosti Slovenského červeného kríža. Nebude chýbať ani poradenstvo v oblasti zdravej výživy a prezentácia firiem s takýmito produktmi.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM