Katarína Jankeje Šport

TOTO sme nezvládli: Trnavskí gladiátori si vykorčuľovali plný počet bodov

V 23. kole sa naši chlapci predstavili na ľade Trnavy. Pod dvoch vydarených zápasoch nám však Gladiátori zaslúžene zobrali všetky tri body.

Ilustračný obrázok k článku TOTO sme nezvládli: Trnavskí gladiátori si vykorčuľovali plný počet bodov
Foto: Dominika Handzušová / Zdroj: Dnes24.sk

V sobotu boli na programe zápasy 23. kola prvej ligy. Topoľčany hrali opäť vonku, na domácej pôde ich privítala Trnava. V rámci sezóny išlo už o tretí vzájomný duel, pričom v prvom sme zvíťazili my, v druhom naopak Gladiátori.

Prvých 20. minút boli sily na oboch stranách pomerne vyrovnané, aj napriek šanciam k otvoreniu skóre nedošlo. Prví sa do tabuľky strelcov zapísali domáci, v 22. minúte Demo prekonal topoľčianskeho brankára. Naši chlapci odpovedali už o minútu neskôr, Fusek dorovnal na nádejných 1:1. Trnavčania však zvýšili tlak, do konca druhej tretiny zvýšili na 3:1. Záverečná časť hry patrila domácim, konečný výsledok upravil v 60. minúte Baran, Trnava tak zdolala topoľčianskych hokejistov 4:1.

Žochári sa prehrou neposunuli, aj po 23. kole okupujú 9. priečku. V stredu budú mať chlapci konečne výhodu domáceho prostredia a publika. O 17.30 večer privítajú mužstvo HK Dukla Michalovce.

HK Trnava – HC Topoľčany 4:1 (0:0, 3:1, 1:0)

Góly: 22. Demo, 25. Hrbáčik, 36. Barinka, 60. Baran – 23. Fusek

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM