Dávid Hrdý Krimi

Tragický víkend: Topoľčianske cesty si vzali ďalšie dva životy!

Dve dopravné nehody v Topoľčanoch a okolí si vyžiadali dva ľudské životy. Jedna sa stala v obci Prašice a druhá priamo v Topoľčanoch.

Ilustračný obrázok k článku Tragický víkend: Topoľčianske cesty si vzali ďalšie dva životy!
Zdroj: TASR

Na rýchlu jazdu doplatil len 19-ročný Marek, ktorý sa spolu so svojim o tri roky mladším kamarátom Milanom zrejme išli previesť. Mladý vodič podľa portálu tvnoviny.sk však nezvládol jazdu, v pravotočivej zákrute dostal šmyk a narazil do betónového stĺpika záhrady rodinného domu.

Ako prví im podľa portálu tvnoviny.sk prišli na pomoc majitelia rodinného domu. Tí sa ich snažili vyslobodiť spod trosiek havarovaného auta. Chlapci boli však zakliesnení a z auta ich museli vystrihávať hasiči.

Oboch potom záchranári previezli do nemocnice. Marek (†19) však bohužiaľ zraneniam podľahol. Na mieste nehody sa zišli jeho kamaráti, aby mu zapálili sviečky.

Ďalšou obeťou dopravnej nehody sa v sobotu stala 75-ročná žena na križovatke pred nadjazdom v Topoľčanoch. Tu 72-ročný šofér Peugeotu 206 nedal prednosť oproti idúcemu Fordu Fiesta.

Peugeot potom narazil do Seatu Ibiza, ktorý riadil 27-ročný Topoľčanec. Spolujazdkyňa (†75) z Fordu sediaca na zadnom sedadle podľahla zraneniam v sobotu večer v nemocnici.

foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM