Katarína Jankeje Hádzaná

Tréner topoľčianskych hádzanárov Ivan Pompoš: Nálada je bojovná!

Veľká športová udalosť sa chystá na sobotu. Tentokrát konečne na domácej palubovke privítame holandského majstra. Bude sa na čo pozerať.

Ilustračný obrázok k článku Tréner topoľčianskych hádzanárov Ivan Pompoš: Nálada je bojovná!
Zdroj: Dnes24.sk

Hádzanárov HK Agro Topoľčany čaká v sobotu prvý zápas 2. kvalifikačného kola Pohára EHF. Naši hráči privítajú vo svojej hale od 18.00 hodiny holandského majstra Targos Bevo HC, odveta je na programe o týždeň 18. októbra.

Slovenský zástupca sa naladil na súboj na európskej scéne víťazne v stredajšom zápase 8. kola extraligy, kedy skvelo zdolali Považskú Bystricu 37:31. „V ligovej generálke som bol spokojný najmä s ofenzívnou činnosťou a som rád, že sme zostali na víťaznej vlne, hoci v obrane sme občas robili zbytočné chyby,“ povedal kouč Topoľčian Ivan Pompoš.

Topoľčany už po výnimke od EHF môžu minimálne 2. kolo pohára odohrať na svojej palubovke. V prvom kole vyradili rovnako holandského zástupcu HV Kras/Volendam (32:29 vonku a 23:23 doma v Partizánskom). „Čaká nás podobný súper ako bol predtým Volendam, sme na neho pripravení, keďže sme získali potrebné informácie. Nálada v tíme je bojovná. Chcem, aby sme do toho išli v stopercentnom nasadení, hrali našu hru a najmä v obrane nerobili chyby. Výsledok sa potom dostaví. Mali sme síce v tíme menšiu virózu, ktorá postihla troch-štyroch hráčov, ale už sú v poriadku a v sobotu môžu hrať,“ dodal Pompoš.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM