Katarína Jankeje Šport

Triumf našich hokejistov v Prievidzi: Domácich prevalcovali o štyri góly!

Takto sa to robí. Po vydarenom domácom zápase so Spišskou Novou Vsou, sa hokejisti Topoľčian predstavili na ľade neďalekej Prievidze. A zase úspešne.

Ilustračný obrázok k článku Triumf našich hokejistov v Prievidzi: Domácich prevalcovali o štyri góly!
Foto: Dominika Handzušová / Zdroj: Dnes24.sk

Naši hokejisti sa v rámci 22. kola prvej ligy predstavili na ľade Prievidze. Zápas sa pre topoľčiansky tím nevyvíjal zo začiatku najlepšie, v 7. minúte otvoril skóre za domácich Kovalík, Dobrý však v 17. minúte vyrovnal. Podobný scenár sa opakoval aj na začiatku druhej tretiny, v 21. minúte domáci zvýšili na 2:1, no už o minútu na 2:2 dorovnal Kopecký. Od toho momentu patril ľad našim hokejistom, do konca tretiny sa do brány Prievidze trafili chlapci ešte trikrát. Plusové body si pripísal Záhorský, Hudec a aj Guričan. Záverečná časť hry prebehla tiež v réžií Žochárov, dobrá topoľčianska obrana nepustila ani jednu presnú strelu za chrbát nášho brankára. Hokejisti HC Topoľčany sa tak nakoniec radovali z jednoznačnej výhry 6:2.

Zverenci trénera Svätopluka Kosíka sa stále držia na deviatom mieste v priebežnom hodnotení. Najbližšie si chlapci opäť nezahrajú doma, v piatok 21. novembra ich na svojej pôde privíta Trnava, ktorá momentálne okupuje siedmu priečku.

MšHK Prievidza – HC TOPOĽČANY 2:6 (1:1, 1:4, 0:1)

Góly: 7. Kovalík (Beňadik, Hús), 21. Beňadik (Hús) – 14. Dobrý (Zahorský), 22. Kopecký (Bosák, Chlapovič), 27. Záhorský (Dobrý), 31. Hudec (Chromý, Dobrý), 37. Guričan (Hurtaj), 53. Chlapovič (Kutňanský, Bystričan)

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM