Katarína Jankeje Rôzne

Úspešný kreatívny piknik pokračuje: Jesenné vydanie už o pár dní!

Šikovné slečny sa rozhodli pripraviť pokračovanie úspešného pikniku určeného nielen pre kreatívcov, tentokrát aj s charitatívnym posolstvom. Pozrite si, kedy a kde bude prebiehať.

Ilustračný obrázok k článku Úspešný kreatívny piknik pokračuje: Jesenné vydanie už o pár dní!
Zdroj: Dnes24.sk

Premiérový Kreatívny piknik na Margarétke poctilo svojou návštevou takmer tisíc ľudí. Pre obrovský záujem sa šikovné organizátorky rozhodli pripraviť druhé pokračovanie akcie. Jesenný kreatívny piknik bude prebiehať v nedeľu, 9. novembra od 13.00 hodiny v priestoroch internátu Vansová pri súde.

Handmade, hudba, tanec či móda

Na podujatí sa predvedú handmade tvorivé duše so svojimi výrobkami ako fimo šperky, sviečky, domáca kozmetika, dekorácie do bytu, domáce mydielká, batikované šatky, či rôzne vianočné ozdoby, vítacie tabuľky, a hračky pre zvieratá. Po hudobnej stránke bude piknik naozaj bohatý, účasť potvrdili skupiny TRYAMERA, WHO CARES, MIKRA, dvojica Joe Hajšo a Jana Čonková z Trenčína. Módnu show predvedie talentovaná Veronika z Topoľčian. Nadšencov zase rozhýbe tanečná skupina HEROES z Piešťan.

Behom dňa sa návštevníci môžu tešiť na čajovňu, vegan a raw občerstvenie, výstavu obrazov, tombolu či kozmetické líčenie. Samozrejme nebude chýbať ani detský kútik s rôznymi workshopmi, súťažami a zábavnou „klauniádou“.

Charitatívne posolstvo

Aj napriek tomu, že vstup je na toto milé podujatie zdarma, svojim dobrovoľným príspevkom môžete prispieť do zbierky na nákup šatstva a prípravu teplého gulášu pre miestnych ľudí bez domova. Program sa ešte stále dopĺňa a aktualizuje, sledujte preto facebook stránku: Kreatívny piknik, kde sa dozviete všetko potrebné.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM