Dávid Hrdý Rôzne

V Topoľčanoch sa na seniorov nezabúda: Využívať budú môcť nový fit park

Dobrá správa pre seniorov. Onedlho ich život spestrí nový fitpark, ktorý bude umiestnený v areáli Základnej školy a materskej školy na ulici Gogoľovej. Fit park bude nielen miestom kde môžu seniori urobiť niečo pre svoje zdravie, ale i centrom kde sa môžu stretávať.

Ilustračný obrázok k článku V Topoľčanoch sa na seniorov nezabúda: Využívať budú môcť nový fit park
Zdroj: Webnoviny.sk

Fit park pod holým nebom by mal byť dokončený a slávnostne otvorený v priebehu septembra. „Vybudovanie takéhoto športového priestranstva poskytne nielen nové možnosti pre aktívny životný štýl obyvateľov mesta, ale otvorí tiež i nové možnosti pre stretávanie sa občanov v príjemnom prostredí pri športových aktivitách, ktoré majú radi“, informuje oficiálna stránka Mesta Topoľčany.

Fit park by mal byť vybavený štyrmi cvičnými strojmi, pomocou ktorých bude možné precvičiť všetky časti tela a svalové skupiny.„Fitness vybavenie je vďaka svojej jednoduchosti určené pre široké spektrum obyvateľov všetkých vekových kategórií, ktorí obľubujú aktívny životný štýl“, píše sa ďalej v informácií.

Fit park sa bude nachádzať v areáli Základnej školy a materskej školy Gogoľova 2143/7, v blízkosti zariadenia pre seniorov Komfort a Denného centra pre seniorov Slnečnica.„Táto lokalizácia umožní jeho návštevnosť seniormi z týchto zariadení, ktorí tu budú môcť vykonávať rehabilitačné cvičenia, prípadne tráviť svoj voľný čas“, informuje Mesto Topoľčany.

Foto:Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM