Dávid Hrdý Krimi

V Topoľčianskych uliciach bolo rušno: Mestskí policajti zasahovali proti agresívnemu občanovi

Nočné ulice Topoľčian sú rušné no niekedy sa stáva, že viac ako dovoľuje zákon. Mestskí policajti v Topoľčanoch riešili prípad nespratného občana. Ten v priestoroch autobusovej stanice napadol iného.

Ilustračný obrázok k článku V Topoľčianskych uliciach bolo rušno: Mestskí policajti zasahovali proti agresívnemu občanovi
Zdroj: Webnoviny.sk

Celý incident sa odohral 11. augusta okolo 20:10. Hliadka mestskej polície po jej zistení ihneď zakročila. „Tridsaťšesť ročný J. G. v priestore stanice SAD v Topoľčanoch fyzicky napadol p. M. Č. a k zabráneniu ďalšieho protiprávneho konania hliadka MsP použila donucovacie prostriedky v zmysle zákona, nakoľko osoba pokračovala v aktívnom odpore“, informoval Ľudovít Duša náčelník Mestskej polície v Topoľčanoch.

J.G. sa tak dopustil priestupku proti občianskemu spolunažívaniu. Po jeho spacifikovaní bol predvedný na Mestskú políciu. V tomto prípade mu podľa zákona hrozila pokuta v blokovom konaní do výšky 33 eur.“Páchateľ bol následne aj predvedený na MsP, kde sa nakoniec rozhodol zaplatiť uloženú pokutu vo výške 30,– eur, nakoľko si bol vedomý porušenia zákona a bol ochotný pokutu zaplatiť“, dodal Ľudovít Duša.

Foto:Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM