Katarína Jankeje Rôzne

Veľký úspech žiačky základnej školy: Zahrá si hlavnú úlohu v známom seriáli!

V mladom veku dosiahla úspech, ktorým sa naozaj môže popýšiť. Žiačka základnej školy prešla cez niekoľko tisícový casting na úlohu v známom seriáli.

Ilustračný obrázok k článku Veľký úspech žiačky základnej školy: Zahrá si hlavnú úlohu v známom seriáli!
Foto: - - / Zdroj: Dnes24.sk

Skvelým úspechom sa môže popýšiť žiačka 7. triedy Základnej školy Tríbečská v Topoľčanoch, Natália Ondrejmišková. Predviedla totiž neuveriteľný výkon na bratislavskom castingu, vďaka ktorému nechala za sebou dve tisíc detí. Ten jej vyniesol účinkovanie v slovenskom rodinnom seriáli Superhrdinovia, ktorý sa od 5. septembra bude premietať na obrazovkách RTVS.

Popri deťoch budú v Superhrdinoch vystupovať aj známe televízne hviezdy ako Mato Landl, Táňa Pauhofová, Vladimír Kobielsky, Ľubo Roman, Zuzana Kanócz, Mirka Partlová a veľa ďalších. Natália účinkuje až v troch epizódach pričom v jednej hrá hlavnú úlohu po boku Maja Miezgu a Karin Haydu.

Právom hrdá je na svoju dcéru mama Monika: „Natálka od 6 rokov účinkuje aj vo folklornom súbore Žochárik, zúčastňuje sa súťaží Slavik Slovenska, Šaliansky Maťko a Hviezdoslavou Kubín kde tento rok získala v okresnom kole krásne 2.miesto. Pre mňa ako rodiča je to krásny pocit mať tak šikovné dieťa, ktoré sa nehanbí, veď natáčací štáb mal 25 ľudí, teda vy musíte hrať a 25 ľudí sa pozerá. Sme na ňu nesmierne hrdí, že sa dokázala dostať až tak ďaleko.“

Dve časti mali v stredu svoju premiéru aj na plátne v Bratislave. Ako dodáva pani Monika: „Včera keď sme ju videli na premiére na filmovom plátne, tak to bol neopísateľný pocit, tak úžasný pocit radosti, že moje dieťa niečo tak veľké dokázalo, priznám sa, že scény, kde Natálka hrala som sledovala aj cez slzy, boli to slzy radosti a šťastia že to je moja dcéra, naša herečka.“

Pozrite si fotky z natáčania v našej fotogalérií!

Foto: Monika Monča Kovačova

Natália Ondrejmišková a jej veľký uspech: Zahrala si v seriáli
5
Galéria
Foto: - - / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM