Katarína Jankeje Šport

VIDEO: Hokejisti zdolali lídra z Bardejova, v zápase čaroval Račko!

Dve víťazstvá počas jedného zápasu. Okrem skvelej výhry našich chlapcov nad favoritom z Bardejova, sa z plných vriec plyšových hračiek z charitatívnej akcie budú tešiť deti z detského domova v Topoľčanoch.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Hokejisti zdolali lídra z Bardejova, v zápase čaroval Račko!
Foto: Dominika Handzušová / Zdroj: Dnes24.sk

Prvá liga pokračovala v stredu zápasmi 26. kola. Naši chlapci privítali na domácom ľade lídra súťaže z Bardejova. Úvod duelu začal vo veľkom tempe, ani jeden tím však nedokázal prekonať bránku súperov. K otvoreniu skóre prišlo pri našej presilovej hre zásluhou presnej strely Fuseka v 16. minúte.

Do druhej tretiny sa vstupovalo stále za stavu 1:0 pre domácich. Bardejov si svojim tlakom vybudoval množstvo šancí, výbornú pripravenosť však v zápase predviedli obrancovia, ale hlavne topoľčiansky brankár Račko. Chromý v 27. minúte trafil bránku hostí, čim zvýšil náskok chlapcov o dva góly. Do konca tretiny sa Bardejovu nepodarilo vpáliť kontaktný strelu. V záverečných 20 minútach sa opäť zaskvel Račko, za svoj chrbát pustil puk prvýkrát až v 48. minúte. Bardejov však už nestihol dohnať gólové manko, Topoľčanci tak nad favoritom zaslúžene zvíťazili 2:1.

Zverenci trénera Svätopluka Kosíka sa ziskom troch bodov neposunuli, v tabuľke sa nachádzajú na 9. mieste. V piatok ich opäť čaká náročný duel. Na svojom ľade ich privíta Detva, ktorá okupuje prvú priečku. Okrem športovej výhry sa Topoľčany môžu tešiť ešte z jednej. Až päť plných vriec plyšových hračiek sa vyzbieralo pri charitatívnej akcii Hoď plyšáka na ľad, všetky hračky vedenie ešte počas duelu odovzdalo deťom z detského domova.

HC Topoľčany – HC 46 Bardejov 2:1 (1:0, 1:0, 0:1)

Góly: 16. Fusek, 27. Chromý – 48. Šimčák

Foto: ilustračné

Video: Anton Kondrla

Topoľčany zdolali Bardejov
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM