Katarína Jankeje Rôzne

Video, ktoré rozosmieva internet: Tisícky ľudí pobavil výkon nášho futbalistu!

Ak dáte gól, ste hrdinom tímu a zápasu. Ak nedáte, ste hrdinom internetu. Nášmu futbalistovi sa nechtiac podarilo to druhé. Sledujte, čo stihlo doteraz pobaviť viac než 20 tisíc ľudí.

Ilustračný obrázok k článku Video, ktoré rozosmieva internet: Tisícky ľudí pobavil výkon nášho futbalistu!
Foto: Ondrej Petričko / Zdroj: Dnes24.sk

Nás hráč je aktérom videa, ktoré zabáva internet. Do dnešného dňa ho videlo cez 20 tisíc ľudí. Tomáš Frťala sa môže pochváliť nebývalým záujmom o jeho osobu a hlavne o jeho sólo aktivitu v rámci úvodného zápasu 3. ligy proti tímu z Nemšovej. I napriek dvom voľným spoluhráčom, ktorých mal pri útoku po bokoch, sa rozhodol potiahnuť loptu sám a zaútočiť na bránu i cez nevýhodnú pozíciu, z ktorej videl naozaj málo. Asi vás to neprekvapí, no pre istotu dopĺňane, Frťala netrafil.

Video, ktoré zachytáva pre aktéra smutný, no pre zvyšok zábavný moment, videlo už tisícky ľudí. Útechou topoľčianskeho futbalistu môže byť fakt, že nebol jediným smoliarom zápasu. I hráč tímu Nemšovej nemal šťastný deň. Práve vďaka jeho vlastnému gólu si naši chlapci odniesli z úvodného stretnutia v novej sezóne plné tri bodíky. Pozrite si video, ktoré je doplnené o vtipný hudobný sprievod v podaní Karla Gotta.

Foto: Ilustračné

Hit internetu: Náš futbalista pobavil už tisícky ľudí
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM