Samospráva

VIZUALIZÁCIE: Športová hala sa dočká rekonštrukcie, zvýši sa aj jej kapacita

Už onedlho by sme si mohli športové zážitky vychutnať v kultúrnejšom prostredí. Mestská športová hala v Topoľčanoch prejde rozsiahlou rekonštrukciou.

Ilustračný obrázok k článku VIZUALIZÁCIE: Športová hala sa dočká rekonštrukcie, zvýši sa aj jej kapacita
8
Galéria
Zdroj: Mesto Topoľčany

Zdá sa, že sa pohli ľady. Mestská športová hala v Topoľčanoch ožije. Objekt bol postavený v roku 1980 a rekonštrukciu potrebuje ako soľ.

Hala s kapacitou 1000 divákov prejde rozsiahlou rekonštrukciou. Informovala o tom topoľčianska radnica na sociálnej sieti.

„Už len niekoľko týždňov nás delí od začatia rekonštrukčných prác na športovej hale v našom meste. V minulom roku sme zrušili súťaž na rekonštrukciu haly za viac ako 5 miliónov EUR. Rekonštrukciu sme však nezavrhli, práve naopak, projekt sme sa snažili dostať do akceptovateľných súm,“ informuje vedenie mesta.

Podľa slov predstaviteľov radnice, podarilo sa vysúťažiť dodávateľa rekonštrukčných prác. Hala by sa nám tak mohla začať meniť priamo pred očami už počas februára 2020.

„Ak všetko pôjde hladko, do konca roka v meste vyrastie nový moderný stánok športu i kultúry pre viac ako 2-tisíc divákov,“ informuje mesto Topoľčany na sociálnej sieti.

V priloženej fotogalérii si môžete pozrieť vizualizácie s plánovanou podobou Metskej športovej haly v Topoľčanoch.

VIZUALIZÁCIE športovej haly po rekonštrukcii
8
Galéria
Zdroj: Mesto Topoľčany
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM