Správy

Vojaci a policajti ukázali veľké srdcia: TIETO slová dojmú aj chlapov v uniforme

Celoplošné testovanie prinieslo množstvo situácií, pri ktorých sa hodila aj pomoc policajtov či vojakov. Za svoje nasadenie si vyslúžili pochvalu od ľudí.

Ilustračný obrázok k článku Vojaci a policajti ukázali veľké srdcia: TIETO slová dojmú aj chlapov v uniforme
8
Galéria

Druhý deň testovania nepriniesol taký nápor na odberné miesta ako v sobotu, ale zdravotníci, vojaci, policajti či hasiči boli stále na nohách.

Na sociálnych sieťach sa množia príspevky, v ktorých ľudia ďakujú za pomoc pri testovaní. Pekné odkazy od ľudí dostáva aj Krajské riaditeľstvo PZ v Nitre. Niektoré zverejnilo na na sociálnej sieti.

„Nitrianski policajti sú najlepší s najväčším srdcom, ktorí vedia, čo je empatia. Ja som sa ešte nestretla nikde s takými policajtmi. Môj veľký obdiv,“ píše sa v jedom z poďakovaní.

Pribúdali ďalšie

Dojem zanechali muži v uniforme aj na iných miestach. „Chceli by sme poďakovať príslušníkovi PZ SR a príslušníkovi MO SR za skvelé postráženie nášho syna pokiaľ nás otestovali na odbernom miestne v Lovciach,“

„Ďakujeme. Sme aj takí, čo si Vašu prácu naozaj vážime, nemusíme všetci súhlasiť s tým, čo a ako sa tu v týchto dňoch deje, ale príslušníci PZ, OS ako aj zdravotní pracovníci a dobrovoľníci robia kus roboty, a za to veľké vďaka,“ stálo v ďalšom poďakovaní.

Pochvala vojakovi aj policajtke

Po uverejnení poďakovaní na profile nitrianskej polície sa pridali aj ďalší ľudia. „V Nových Zámkoch Millennium včera babka ledva išla, ale prišiel taký zlatý vojak, schmatol ju pod pazuchy a išli. Všetci boli veľmi milí, aj náš kolega, čo stál vo dverách a púšťal nás dnu. Perfektne pripravené z každej strany a pani, čo robila ster, bez chyby,“ pochvaľuje si Rita.

„U nás v Nitre-Janíkovciach slúžila 30.10. úžasná policajtka, úplne slniečko, milá, každému ochotná poradiť. Tlieskam a skláňam sa pred ňou,“ pridala sa pani Jana.

Foto: ilustračné

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Vojaci a policajti ukázali veľké srdcia: TIETO slová dojmú aj chlapov v uniform
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM