Dávid Hrdý Šport

Výber osemnásťročných potrápil našich hokejistov: Rozhodlo sa až po predĺžení

Topoľčianski hokejisti nastúpili v piatok v ďalšom kole proti výberu Slovenska do 18 rokov. Zápas bol plný vylúčení, či už na strane domácich alebo hostí. Ambiciózny výber Slovenska bol tvrdým orieškom a víťazstvo si domáci zabezpečili až gólom v predĺžení.

Ilustračný obrázok k článku Výber osemnásťročných potrápil našich hokejistov: Rozhodlo sa až po predĺžení
Zdroj: Webnoviny.sk

Topoľčanci si určite chceli odčiniť vysokú prehru na ľade Bardejova, kde prehrali 8:1. V prvej tretine sa domáci dostali domáci do vedenia. V 15. minúte prihrával na gól Košeckému Šimurka a už o minútu zvyšoval Marek Mihálik. Prihrával mu Lukáš Tvrdík.

Osemnástka sa však nevzdávala .Ku koncu prvej tretiny strelil kontaktný gól Juraj Millý – 2:1. Ďalší úder domácim uštedril hneď v úvode druhej tretiny Hrušík – 2:2. Gólová odpoveď prišla na začiatku 24. minúty kedy skóroval Hurtaj – 3:2. Mladíci sa však nevzdávali. Strelec tretieho gólu sedel na trestnej lavici za podrazenie a túto početnú výhodu využil Halama – 3:3. Potom prišli domáci o jedného zo svojich najlepších útočníkov – Tvrdíka, ktorý za nešportové správanie putoval pod sprchy.

Tretia tretina nepriniesla žiadne gól, na rad prišlo predĺženie. A v ňom v 2. minúte rozhodol zápas Jozef Gál, ktorý po prihrávkach Drahovského a Káčera prekonal od modrej brankára Slivku – 4:3.

Foto:Ilustračné

Topoľčany - SR "18" 27.9.2013
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM