Katarína Jankeje Iné športy

Výborný úspech pre fitnesky: TIETO sexi ženy urobili skvelé meno nášmu mestu!

Fitness a posilňovaniu sa darí aj v Topoľčanoch. Presvedčí vás o tom pätica dievčat, ktoré zabojovali na prestížnej súťaži v Žiline.

Ilustračný obrázok k článku Výborný úspech pre fitnesky: TIETO sexi ženy urobili skvelé meno nášmu mestu!
Zdroj: YouTube.com

Lucia Košecká, Eva Chabroňová, Zdenka Dobiášová, Mónika Jakliová a Petra Sivá. Nie všetky sú rodené Topoľčianky, no viaceré z nich súťažili pod vedením známeho a úspešného trénera Alexandra Hlobíka a vybojovali pre naše mesto a topoľčianske centrá skvelé umiestnenia. Pred pár dňami absolvovali pohárovú súťaž vo fitness, bodyfitness a bikiny fitness žien Mozoláni Fitness cup 2015 v Žiline. Zahviedziť sa podarilo každej.

Najvyššie sa umiestnila Zdenka Dobiášová a Eva Chabraňová, obe obsadili fantastické druhé miesto – Zdenka v kategórií bodyfitness do 163 cm a Eva vo fitness.

Výborne si počínala aj Topoľčianka Lucia Košecká, v rámci bikiny fitness nad 168 cm vybojovala štvrtú priečku. Úspechom sa môže pochváliť aj Mónika Jakliová, ktorá v kategórií bikiny fitness do 163 cm získala rovnako štvrté miesto. Štvrtá pozícia bola pre naše pretekárky zrejme osudná, aj Petra Sivá v body fitness nad 163 cm obsadila túto priečku.

Foto: Youtube

Úspech fitnesiek na známej súťaži
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM