Katarína Jankeje Šport

Vysoká prehra v Detve: Súperi nám naložili až osem gólov!

Trpkú príchuť mal stredajší hokejový zápas 1. ligy v Detve. Topoľčianski hokejisti zažili poriadny debakel.

Ilustračný obrázok k článku Vysoká prehra v Detve: Súperi nám naložili až osem gólov!
Zdroj: Dnes24.sk

Časté vylúčenia, absencia podstatných hráčov ako aj brankárskej jednotky, to všetko sa podpísalo na vysokej prehre, ktorú naši hokejisti utŕžili v stredajšom zápase na ľade tímu z Detvy. Súperi nás prevalcovali 2 : 8. Zlý úvod sa podpísal na ďalšom výkone topoľčianskych hokejistov. Až päť hráčov dostalo trestné minúty, čo sa odrazilo aj na slabom počte striel na bránu. V druhej časti hry sa za našich trafil do brány súpera Hurtaj a v tretej tretine už len upravil katastrofálne skóre Mihálik.

O absolútnej prevahe domácich svedčia aj celkové strely na bránu. Domáci sa pokúsili prekonať topoľčianskeho brankára až 69-krát, zatiaľ čo naši zaútočili na bránku Detvy iba 23-krát. Nepekná prehra nás posunula na 6. miesto v pribežnom hodnotení, do piatku musia chlapci zabudnúť na trpkú prehru a tvrdo sa pustiť do ďalšieho súpera, doma privítame silný Prešov.

HC 07 Detva – HC TOPOĽČANY 8:2 (2:0, 3:1, 3:1)

Góly: 11. Mackovic (Gaspar, Mahdalik), 16. Gaspar (Sladok, Kucej), 22. Gaspar (Sladok, Kanaet), 26. P. Fekiac (Buda, V. Fekiac), 28. Kanaet (Metcalfe, Sladok), 41. Riha (Hatas, Srnka), 46. Graham (Parkhouse, Kanaet), 51. Parkhouse (Graham, Kanaet) – 39. Hurtaj (Kacer, Bystrican), 52. Mihalik

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM