Katarína Jankeje Správy

Využívate autobusy z Nitry? Tieto informácie o rekonštrukcii stanice vás budú zaujímať!

Odložená rekonštrukcia autobusovej stanice v Nitre pozná nový termín spustenia prác. Ak cestuje z Nitry autobusmi, prečítajte si kedy a ako sa renovácia priestorov dotkne spojov k nám.

Ilustračný obrázok k článku Využívate autobusy z Nitry? Tieto informácie o rekonštrukcii stanice vás budú zaujímať!
Foto: Rastislav Búgel / Zdroj: Dnes24.sk

Rekonštrukcia autobusovej stanice v Nitre je na spadnutie. Pôvodný termín začatia prác musel byť odložený v dôsledku zlého počasia. Spoločnosť však už oznámila nový dátum. „Dovoľujeme si vás upozorniť, že od pondelka 2. marca 2015 od 9:00 sa začne s komplexnou rekonštrukciou autobusovej stanice v Nitre,“ informuje Arriva Nitra. Rekonštrukcia bude rozdelená na sedem etáp. Trvať by mala približne jeden a pol roka.

Ako ďalej spoločnosť uvádza, priebežné informácie o rekonštrukcii získate v autobusoch, ako aj na ich webových stránkach. „Informácie vám radi poskytnú tiež zamestnanci spoločnosti, ktorí budú prítomní na autobusovej stanici a označení reflexnou vestou s logom spoločnosti.”

Nástupišťa s číslami 21 – 25 a 28 – 30, z ktorých odchádzajú spoje aj do Topoľčian, budú v dôsledku prác po dobu zhruba troch mesiacov premiestnené. „Počas jednotlivých etáp budú nástupištia postupne presúvané na odstavnú plochu MHD za reštauráciou Pelikán (smerom k železničnej stanici). Číslovanie nástupíšť na odstavnej ploche ostáva nezmenené,” informuje Arriva.

Čo všetko renovácia prinesie si prečítate v článku: Nové WC a vymenené prístrešky: Rekonštrukcia autobusovej stanice sa blíž

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM