Iné športy

Z hlavného mesta bez bodov. Topoľčany bez Kalináča podľahli HC Bratislava

Uprostred pracovného týždňa bolo na programe 18. kolo druhej najvyššej hokejovej ligy. Hokejisti z HC Topoľčany cestovali na ľad do hlavného mesta.

Ilustračný obrázok k článku Z hlavného mesta bez bodov. Topoľčany bez Kalináča podľahli HC Bratislava
Zdroj: TASR

Hokejisti Topoľčian sa predstavili počas 18. kola na ľade HC Osmos Bratislava. V prvej tretine videli diváci vyrovnanú partiu, keď sa v druhej minúte presadil za Topoľčany Tomčák. Do konca dejstva domáci vyrovnali zásluhou Šalku (1:1).

V prostrednom dejstve sa s presnými zásahmi roztrhlo vrece. Domáci pridali do brány Topoľčian 4 góly, na ktoré dokázali naši hokejisti odpovedať iba dvoma gólmi (5:3). V tretej tretine sa obrat nekonal. Po výsledku 6:4 ostali nakoniec všetky tri body v hlavnom meste.

Hokej Slovensko: viac aktuálnych správ z hokeja

Najbližšie sa hokejisti Topoľčian predstavia na domácom ľade v piatok 16. novembra o 18.00 hodine kedy privítajú Dubnicu nad Váhom.

“Škoda tohto zápasu. Dosť ťažko sa mi to hodnotí. Boli tam dobré ale aj zlé úseky. Prvú tretinu sme mali vyhrávať 3:0, ale skončila 1:1. V druhej sme vyrovnali na 2:2. Napriek odvahe a tlaku, ktorý sme vyvíjali, sme si nechali streliť tri góly v priebehu dvoch minút. To pravdepodobne rozhodlo. Škoda nevyužitých presilových hier, počas jednej sme dokonca inkasovali gól. Takže nemôžem byť spokojný, pretože body sme mali a mohli získať. Musíme si k tomu niečo povedať a pripraviť sa na piatkový zápas. Stratili sme body v Bratislave, kde sme mali a mohli bodovať. V piatok nás čaká Dubnica, tak verím, že sa vrátime k našej poctivej hre a body zostanú doma” povedal tréner Hurtaj pre klubový web:

HC Osmos Bratislava – HC Topoľčany 6:4 (1:1,4:2,1:1)

Góly: 19. Šalka (Klučiar), 26. Brodek (Smolka, Mikolášek), 34. Mlynčár (Puš, Hřebíček), 34. Prokop (Danišovský, Musliu), 36. Vidovič (Prokop, Ficel), 42. Smolka (Vidovič) – 2. Tomčák (Nemček), 29. Hrudík (Tomčák, Kluka), 40. Kluka (Tábi, Duran), 60. Bečka (Kluka, Uhnák)

HC Osmos Bratislava: Mega – Hřebíček, Guoth, Vidovič, Ficel, Juriga, Valjent, Čech, Bednarič – Klučiar, Kratochvíla, Šalka – Musliu, Prokop, Danišovský – Brodek, Smolka, Mikolášek – Puš, Mlynčár, Ondris

HC Topoľčany: Halo (36. Komžík) – Ďurčo, Král, Kováčik, Hrudík, Hruška, Bystričan, Duran, Grman – Tomčák, Nemček, Kluka – Podstavek, Laššo, Tábi – Uhnák, Dvonč, Bečka – Gergel D., Šťastný, Gergel A.

Rozhodovali: Bachúrik – Jurčiak, Nosek

Diváci: 287

Tabuľka:

Poradie Tím Body
1. HK Dukla Ingema Michalovce 50
2. HK Martin 45
3. MHK Dubnica nad Váhom 40
4. HC Topoľčany 39
5. HK Skalica 38
6. HC OSMOS Bratislava 32
7. MHK Humenné 28
8. HK ‘95 Považská Bystrica 25
9. HK Spišská Nová Ves 24
10. HK Gladiators Trnava 10
11. HC PREŠOV 8
12. MHC Mikron Nové Zámky B 0
. HK ORANGE 20 6

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM