Viktória Botošová Krimi

Žena (60) až takto naletela podvodníkom: Zaplatila vyše 3000 € a ostali jej len oči pre plač!

Žena (60) zo susedného okresu sa dala nachytať a naletela podvodníkom. Chcela si požičať peniaze, všetko ale podľa policajnej správy skončilo inak.

Ilustračný obrázok k článku Žena (60) až takto naletela podvodníkom: Zaplatila vyše 3000 € a ostali jej len oči pre plač!
Zdroj: TASR

Ženu (60) z okresu Levice pripravil podvodným spôsobom o viac ako 3 000 € neznámy páchateľ. Bližšie informácie poskytla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Božena Bruchterová. Podľa je slov žena zareagovala na inzerát o poskytnutí pôžičky uverejnený v novinách a kontaktovala spoločnosť.

„Výška úveru mala byť 7 000 € a za prvú splátku poslala 125 € na účet. Aj napriek zaslaným peniazom úver poskytnutý nebol ale boli opakovane požadované od poškodenej ďalšie splátky v rôznych výškach. Pani poslala peniaze na účet spoločnosti celkovo 75 krát. Za pôžičku, ktorú nedostala poškodená zaplatila 3 361 €,“vysvetľuje hovorkyňa.

Levickí policajti prípad vyšetrujú ako prečin podvodu. „Upozorňujeme občanov, aby sa nedali nalákať na pôžičky prostredníctvom inzerátov. Žiadna seriózna spoločnosť pri vybavovaní úveru, nepýta peniaze od klienta vopred,“ dodala.

Čítajte aj:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM