Katarína Jankeje Rôzne

Ženy v našom meste rozhodli: Poznáme TOP 3 najsexi futbalistov v Topoľčanoch!

Hoci vládne všeobecné presvedčenie, že futbalovými fanúšikmi sú väčšinou muži, netreba opomenúť ani nežnejšie pohlavie. Aj keď, u báb je sledovanie zápasov nie vždy zaostrené na športové výkony.

Ilustračný obrázok k článku Ženy v našom meste rozhodli: Poznáme TOP 3 najsexi futbalistov v Topoľčanoch!
Zdroj: YouTube.com

Súpiska „áčkového“ mužstva MFK Topoľčany je riadne pestrá. Nájdeme tu mladších hráčov, ako aj starších a skúsených futbalistov. Topoľčianskych fanúšičiek sme sa opýtali, ktorý z nich sa im páči najviac a prečo. Oslovili sme dievčatá a ženy veku do 18 do 30 rokov.

Hoci sa hovorí, sto ľudí – sto chutí, zdá sa, že topolčianske baby sa vo svojich favoritoch celkom zhodovali. Iné to už bolo s argumentmi. Niektoré dievčatá vraj presvedčil pekný úsmev, iné boli pri zdôvodňovaní menej poetické.

Dávid je proste kus

„Dávid je jednoducho kus.“ Aj takto hodnotili mladé baby z nášho mestá jasného víťaza Dávida Badinského. Futbalista, ktorý začínal v Partizánskom, pomáha s presnými strelami Žochárom už od roku 2012. A čo mladým slečnám na ňom najviac imponuje? Vraj vypracovaná postava a krásny úsmev „Dávid starne do krásy, má krásne oči spolu s tou tmavou pokožkou, dobre sa na neho pozerá,“ prezradila mladá Topoľčianka.

„Feši“ brankár z Čiech

Len o pár hlasov za Dávidom zaostal 29-ročný Jakub Plánička. Sympatický rodák z Ostravy momentálne figuruje ako brankár „áčkového" mužstva. Topoľčianskym dievčatám imponoval vyzretý pohľad i pekný zadok. „Ten český brankár je veľmi feši, krásne vlasy a oči. Ale vraj má už priateľku,“ netajila sklamanie mladá študentka. „Mne sa najviac páči, keď je zarastený, je taký mužný a vyzretý, jeho priateľka má veľké šťastie,“ povedala nám ďalšia z opýtaných.

Trojku uzatvára ženáč

Ani manželská obrúčka neprekáža dievčatám v obdivovaní. Trojicu najpríťažlivejších futbalistov uzatvára Pavol Baláž. 30-ročný rodák z Topoľčian sa vrhol do manželského života len nedávno, no zdá sa, že obdivovateľkám to neprekáža. Ako nám s úsmevom prezradila jedna z opýtaných „Poznáte to, nie? Zakázané chutí najlepšie! Samozrejme, čisto v teoretickej rovine, tiež mám priateľa, ale pozerať je dovolené.

TOP 3 lámačov ženských sŕdc

Často odzneli mená ako Juraj Sipos, Martin Rusinko alebo Ivan Kšinant. Konečnému poradiu najsexi futbalistov z A-mužstva podľa oslovených žien ale vládnu títo traja páni:

  • 1. Dávid Badinský (24)
  • 2. Jakub Plánička (29)
  • 3. Pavol Baláž (30)

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM