Katarína Jankeje Samospráva

Zlý stav múru cintorína, kopy snehu či zakrytie lávky: TOP témy výboru Stred a sídliska F

Na zasadnutí mestského výboru č. 1 boli na pretrase mnohé veci. Okrem nespokojnosti s neodpratanými kopami snehu sa členovia zhodli, že havarijný stav cintorínskeho múru treba vyriešiť, taktiež by sa podľa nich mali nájsť v rozpočte financie na prekrytie drevenej lávky.

Ilustračný obrázok k článku Zlý stav múru cintorína, kopy snehu či zakrytie lávky: TOP témy výboru Stred a sídliska F
Zdroj: Dnes24.sk

Mestský výbor časti Stred a sídliska F, v zostave Ida Valachová, Ján Paulík, Martin Bucko, Július Lukáč, Iveta Fodorová a Ján Cabaj, rokoval na mestskom úrade o viacerých veciach. Všetci členovia sa zhodli, že minulotýždňová snehová kalamita nebola vyriešená poriadne. Povrchné odpratanie, nakopené valy snehu na parkoviskách, ale aj zľadovatené chodníky v centre mesta i pred školami robia obyvateľom značné problémy aj niekoľko dní po snežení. Na mestskom výbore taktiež odznel návrh na prekrytie novej lávky medzi sídliskami F a Mexikom, aby sa tak drevená časť ochránila pred dažďom a inými výkyvmi počasia.

Do rozpočtu sa pokúsi mestský výbor č. 1. znova zaradiť aj opravu cintorínskeho múru, ktorý podľa členov začína byť v havarijnom stave. Okrem toho, na zasadnutí doktor Ján Paulík informoval poslancov o zrealizovaní petície zamestnancami topoľčianskej nemocnice, cieľom ktorej je urýchlené zrekonštruovanie operačných sál. Plánovaná renovácia sa skomplikovala po tom, ako sa topoľčianska nemocnica dostala do exekúcie. Vyjadrenia lekárov o stave našej nemocnice si prečítate v článku: Lekári topoľčianskej nemocnice prehovorili: Rekonštrukcia sál je nevyhnutná!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM