Peter Klimant Rôzne

Známy zlatomoravecký rocker prichádza s novou kapelou: Vypočujte si prvotinu zoskupenia Creed of Moon!

Milovníci dobrej muziky, zbystrite pozornosť. Zlatomoravecký gitarista Martin Vago založil spoločne so známou slovenskou herečkou novú kapelu Creed of Moon. Ich prvý song je už vonku. Kapela ním reaguje na vyhrotenú situáciu vo svete. Vypočujte si ho!

Ilustračný obrázok k článku Známy zlatomoravecký rocker prichádza s novou kapelou: Vypočujte si prvotinu zoskupenia Creed of Moon!
Zdroj: Dnes24.sk

Na hudobnú scénu pribudla nová kapela, ktorá rozhodne stojí za povšimnutie. Ide o hardrockové zoskupenie Creed of Moon, ktoré založil talentovaný zlatomoravecký gitarista, člen kapely Inside, Martin Vago spoločne so známou slovenskou herečkou Kristínou Mečko. Tá v skupine účinkuje ako speváčka. Okrem spomínanej dvojice hrá v novom zoskupení i basgitara Marcel Imre a bicie má pod kontrolou Joey Bánovský.

Kapele momentálne vyšiel ich prvý singel „Unprising“, ktorej text napísala Kristína Mečko. „Je to skladba, ktorá bola inšpirovaná súčasnou veľmi vyhrotenou situáciou vo svete. Tato téma bola jasnou voľbou pri písaní textu a následne aj vzniku videoklipu. Netvrdíme, že táto pieseň niečo zmení, ale rozhodne je dobre aby sme nezatvárali oči pred tým, čo sa deje a snažili sa urobiť tento svet lepším,“ povedala Kristína.

Creed of Moon rozhodne nelení a rovno sa púšťa do ďalšej novinky. Podľa vyjadrenia gitaristu Martina Vagu kapela momentálne pracuje na videoklipe k ich ďalšej skladbe s názvom Stay Alive, ktorá vyjde aj s klipom už koncom novembra.

Hudobnú novinku od skupiny Creed of Moon si môžete vypočuť v našej priloženej videogalérii!

Môže vás zaujímať:

Horúca novinka z dielne zlatomoraveckých rockerov: Pozrite si nový klip kapely Inside

Skvelá správa pre priaznivcov zlatomoraveckej hudby: Kapela Inside vydala nový album!

Horúce zábery v novom klipe zlatomoraveckej kapely: Polonahá sexbomba tancujúca pri tyči!

Foto: Creed of Moon

Creed of Moon a ich hudobná prvotina Uprising!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM