Katarína Jankeje Kultúra

Zóna bez peňazí bude v Topoľčanoch špeciálna: Precvičíte si jogu či zaspievate na koncerte!

Hlavnou myšlienkou Zóny bez peňazí je urobiť krajšie Vianoce tým, ktorí si to nemôžu prevažne pre nedostatok peňazí dovoliť. Akcia sa uskutoční po celom Slovensku v sobotu 29. novembra. Pre Topoľčancov je však pripravené aj čosi špeciálne.

Ilustračný obrázok k článku Zóna bez peňazí bude v Topoľčanoch špeciálna: Precvičíte si jogu či zaspievate na koncerte!
Zdroj: TASR

Zóna bez peňazí sa spustí už túto sobotu, 29. novembra o 13:00 hodine v podchode Autobusovej stanice, teda v priestoroch známeho centra Nástupište 1–12. Akcia, ktorá nevyžaduje ani hotovosť ani kreditku je súčasťou celoslovenského projektu, viac sa o ňom dozviete v článku: Topoľčanci si medzi sebou budú meniť veci: Čo nepotrebujete donesiete, čo potrebujete si zoberiete!

Popri funkčných veciach, ktoré Topoľčanci môžu v sobotu priniesť (knihy, oblečenie, CD, hračky, šperky, hry, potraviny, topánky..) si návštevníci budú môcť vytvoriť čelenky na pripravenom workshope či pozrieť si vynikajúci film Vlčie hory, ako aj snímky z projektu Filmový festival Jeden svet – Body and Soul (Telo a Duša), On the Boulevard of Broken Dreams (Na bulvári zlomených snov) a Aj my sme tu doma.

To však stále nie je všetko. Do podchodu zavíta aj inštruktorka Powerjogy Monika z Topoľčian, ktorá všetkých záujemcov naučí základné cviky obľúbenej jogy. Komu sa nechce cvičiť, môže si vychutnať koncert populárnej topoľčianskej kapely TRYAMERA. Organizátori nezabudli ani na občerstvenie, návštevníci sa môžu tešiť na vegánsku polievku a aj na niečo sladké k čajovni, kde sa okrem čajov bude podávať aj varené víno.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM