Katarína Jankeje Rôzne

Čaká nás výnimočný víkend: Tipy z Topoľčian a okolia, pri ktorých vianočný stres vyfučí z hlavy ako nič!

Advent je tu a predvianočný zhon sa stupňuje. Cítiť to aj v našom meste, avšak Topoľčanci nemusia mať hlavy v smútku. Vďaka akciám, ktoré sa chystajú v meste a okolí, hravo zatočia so stresom. Aj tu sa môžu odreagovať.

Ilustračný obrázok k článku Čaká nás výnimočný víkend: Tipy z Topoľčian a okolia, pri ktorých vianočný stres vyfučí z hlavy ako nič!
Zdroj: TASR

Hoď plyšáka na ľad

piatok o 18.00, Zimný štadión Topoľčany

Topoľčiansky hokejový klub sa pre deti z detského domova rozhodol usporiadať už tradičnú charitatívnu akciu s názvom Hoď plyšáka na ľad. Podujatie prebehne v piatok 18. decembra od 18.00 hod. večer na Zimnom štadióne v rámci domáceho zápasu medzi topoľčianskymi hokejistami a hráčmi Nových Zámkov. Hračky sa budú hádzať po prvom domácom góle.

Vianočné trhy

sobota od 9.00, Námestie Partizánske

Tradičnú vianočnú atmosféru si môžete vychutnať aj v susednom meste počas blížiaceho sa vínkedu. Na námestí v Partizánskom sa bude od sobotného rána ponúkať množstvo rôznych zabíjačkových špecialít.

Adventný koncert – Lucie Bílá, Helena Vondráčková

sobota o 15.00, Športová hala Topoľčany

V sobotu 19. decembra totiž v priestoroch Športovej haly uskutoční koncert pod názvom Zlatý adventný víkend so zlatými slávikmi. Na jednom pódiu sa počas jedného popoludnia a večera predstavia top české hviezdy, tešte sa na Luciu Bílu, Helenu Vondráčkovú, Leška Semelku, či Pepu Vojtka z kapely Kabát. Podujatie bude moderovať Petr Salava. Podujatie začína o 15.00 hodine.

Koncerty vo vianočnom mestečku

sobota o 18.00, Svätoplukove námestie Nitra

Na Svätoplukovom námestí v Nitre bude sobotný večer patri živým koncert. O 18.00 hodine sa divákom predstaví FS Čeľaďania, po súbore sa môžete tešiť na Dominika Titková & Friends a o 20.30 večer zavŕši koncert formácie DORA.

Vianočný študentský ples

sobota o 19.00, Dom kultúry Topoľčany

Záver roka už sa v Topoľčanoch bude už tradične niesť v znamení študentského plesania. V sobotu 19. decembra sa v priestoroch Domu kultúry (19.00 hod.) uskutoční 9. ročník gala pary – Vianočný študentský ples. Úlohy moderátora sa opäť zhostí Topoľčanec Roman Dragula, zabávača môžete poznať aj z jeho JOU show. Známe je aj meno slovenskej kapely, ktorá bude mladých ľudí zabávať v sobotný večer a počas noci, pôjde o skupinu ZOČI VOČI.

X-mass Trident 118

sobota o 21.00, Unisport Partizánske

Vianočná edícia známej dnb party je pred dverami. V Unisporte v Partizánskom sa fanúšikom predstavia stálice českej a slovenskej scény, ako napríklad Philip TBC či Kato. Party štartuje o 21.00 hod. večer.

Vianočný fanfárový koncert

nedeľa o 10.00, radnica Topoľčany

Aj tento rok sa cez vianočné obdobie môžete tešiť na tradičné koncerty z balkóna topoľčianskej radnice. Prvý Vianočný fanfárový koncert si vychutnáme už v nedeľu 20. decembra o 10. hod. dopoludnia.

Luskáčik The Bolshoi ballet

nedeľa o 18.00, Spoločenský dom Topoľčany

Počas decembra sa Topoľčanci môžu tešiť aj na unikátne predstavenia, 20. decembra priamo z Ruska Mestské kultúrne stredisko odvysiela Luskáčika z dielne ruského The Bolshoi ballet. Prenos baletu na motívy rozprávky E. T. A. Hoffmanna prebehne v Spoločenskom dome so začiatkom o 18.00 hod. večer.

Môže vás zaujímať:

KOMPLETNÝ PREHĽAD: Pozrite si Vianočný program 2015 v Topoľča­noch!

Podujatie, ktoré sa oplatí vidieť: Čardášová princezná a jej nesmrteľný príbeh o láske

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM