Katarína Jankeje Rôzne

Deň detí bude stáť v Topoľčanoch za to: TAKÝTO program nás čaká!

Najväčší sviatok všetkých detí sa nezadržateľne blíži a s ním aj množstvo akcií, ktoré lákajú najmenších Topoľčancov. Pozrite, čo tento rok mesto pripravilo.

Ilustračný obrázok k článku Deň detí bude stáť v Topoľčanoch za to: TAKÝTO program nás čaká!
Foto: Eva Viestová

Sviatok našich najmenších oslávime vo veľkom aj v Topoľčanoch. V nedeľu 31. mája sa v rámci Festivalu hier a zábavy detských a mládežníckych organizácií Nitrianskeho samosprávneho kraja (NSK) uskutoční podujatie Topoľčiansky deň detí.

Top Talent i Thomas Puskalier

Mesto si v tento deň pripravilo bohatý program, ktorý bude rozdelený do troch miest. Všetko odštartuje o 15.00 hod. programom Deti deťom na Námestí M. R. Štefánika, v ktorom sa najskôr predstavia finalisti súťaže TOP TALENT. Medzi nimi zaspieva aj talentovaná Natália Ondrejmišková, o jej úspechu si môžete prečítať v našom článku: Natália (12) opäť zahviezdi: Talentovaná Topoľčianka sa objaví na televíznych obrazovkách!

Ďalej sa návštevníci môžu tešiť na tanečný súbor TOSUMA, nebudú chýbať ani choreografie z dielne NOVUM, ako aj vystúpenie študentov Súkromného Konzervatória Dezidera Kardoša. Špeciálnym hosťom podujatia bude spevák Thomas Puskalier.

Ožije Margarétka i Veľké Bedzany

V rovnakom čase sa zábava pre najmenších spustí aj na Margarétke na sídlisku Juh. Na deti čakajú rôzne atrakcie ako zoskok parašutistov, súťaž v šerme či kolotoče, maľovanie na tvár a nafukovací hrad. Program vyvrcholí divadelným predstavením Zabudnutý čert, ktoré je naplánované na 17.30 h. večer. Organizátori mysleli aj na deti z mestských časí. O 16.00 hod. popoludní prebehne v priestoroch Domu kultúry vo Veľkých Bedzanoch diskoparáda Šaša Maroša.

Čítajte tiež:

Čo bude premietať naše kino v júni? Pozrite si kompletný PROGRAM

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM