Katarína Jankeje Šport

Klobučník a Podmaníková majstrami Slovenska: V Bratislave triumfovali viackrát!

Najlepší slovenskí plavci sa cez víkend predviedli na Majstrovstvách Slovenska v hlavnom meste. Topoľčianskym talentom sa darilo výborne.

Ilustračný obrázok k článku Klobučník a Podmaníková majstrami Slovenska: V Bratislave triumfovali viackrát!
Zdroj: TASR

Bratislava sa cez víkend stala dejiskom Majstrovstiev Slovenska v plávaní. Topoľčianski plavci uspeli v množstve disciplín.

Plavec Tomáš Klobučník triumfoval počas súťaže viackrát. V disciplíne 100 m prsia zaplával s najlepším časom 1:02,45 minúty, cenné prvenstvo okrem toho získal i na 50 m prsia (28,22, 2). Klobučník sa stal majstrom Slovenska aj v tretej disciplíne, keď na 200 m prsia doplával do cieľa s časom 2:16,58.

V ženskej kategórii valcovala súperky mladá Andrea Podmaníková z Topoľčian. Podobne ako Klobučník, aj talentovaná plavkyňa zvíťazila v troch disciplínach. Na 50 m, 100 m a 200 m prsia nenašla na tohtoročných majstrovstvách v Bratislave premožiteľku.

Úspechy Topoľčancov rozšíril aj Miroslav Aschengeschvantner z klubu SC Piraňa Topoľčany, keď na 50 m a 100 m motýlik obsadil zhodne skvelé druhé miesto. V disciplíne 50 m znak sa do trojice najlepších prebojoval Milan Medo, s časom 28,42 získal tretiu priečku.

Čítajte aj:

Šarády v topoľčianskom klube: Hádzanári majú nového trénera, odchádza trojica hráčov!

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM