Katarína Jankeje Rôzne

PREHĽAD podujatí na celý týždeň: Päť akcií, ktoré by v Topoľčanoch a okolí nemali ujsť vašej pozornosti

Nesedieť doma, ale vyraziť si von, to dokáže neraz príjemne vyventilovať hlavu. Pozrite, aj toto sa u nás chystá.

Ilustračný obrázok k článku PREHĽAD podujatí na celý týždeň: Päť akcií, ktoré by v Topoľčanoch a okolí nemali ujsť vašej pozornosti
Zdroj: TASR

ZMIEŠANÁ ŠTVORHRA

pondelok o 19.30, Dom kultúry Partizánske

V susednom Partizánskom sa uskutoční očakávané predstavenie Radošinského naivného divadla – ZMIEŠANÁ ŠTVORHRA. V priestoroch Domu kultúry v pondelok 16. novembra divadelníci odohrajú predstavenie o 19.30 hodine ve­čer.

Na koho to slovo padne

štvrtok o 18.00, Štúdio SKDZ Topoľčany

Inscenácia Na koho to slovo padne, je komédia, ktorá vykresľuje všetky politické režimy sveta. 5 ľudí zatvorených v malej miestnosti a jedna pištoľ. Ako to vyzerá keď ju má v rukách intelektuál? Alebo sedliak? Predstavenie, ktoré na prvý pohľad vtipne zachytáva momenty nadvlády zahrajú študenti 6. ročníka už tradične vo štvrtok o 18.00 hodine.

ŠANSÓNOVÁ ĽALIA 2015

piatok, sobota o 18.00, Koncertná sála SKDZ Topoľčany

Tríbečské osvetové stredisko si v rámci 22. ročníka Topoľčianskej hudobnej jesene pripravilo ďalšie podujatie s názvom ŠANSÓNOVÁ ĽALIA 2015. V piatok a v sobotu od 18.00 hod. sa tak v priestoroch koncertnej sály Súkromného konzervatória Dezidera Kardoša uskutoční koncert celoštátnej súťaže spevákov šansónov.

Noc divadiel 2015 v Tesároch

sobota o 19.00, Dom kultúry v Tesároch

Neopakovateľný zážitok v podaní divadla, francúzskej hudby, vypúšťania lampiónov či romantického pozorovania nočnej oblohy. Toto všetko vám ponúka špeciálne podujatie Noc divadiel 2015, do ktorého sa tento rok zapojili i známi ochotníci z Tesár. Podujatie sa uskutoční 21. novembra v priestoroch Domu kultúry v Tesároch, začiatok je naplánovaný na 19.00 hodinu.

The Bolshoi Ballet – Giselle

nedeľa o 18.00, Spoločenský dom Topoľčany

V tomto týždni nás čaká aj balet. V priestoroch kina sa môžete tešiť na prenos predstavenie Giselle z dielne The Bolshoi Ballet. Príbeh je o dievčati Giselle, ktorá sa po smrti premení na vílu podľa libreta francúzskeho básnika Theophila Gautiera. Príbeh o mladých dievčatách, ktoré zomrú ešte pred svadbou, premieňajú sa na víly a oblečené do svadobných šiat tancujú pri svite mesiaca. Unikátne podujatie začne o 18.00 hodine.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM