Katarína Jankeje Rôzne

Stánky na kúpalisku lákajú zákazníkov: KOĽKO zacvakáme za jedlo či nápoje?

Teplé počasie priam ťahá celé rodiny k vode. Osviežiť sa však treba aj pomedzi vodné radovánky. Koľko zaplatíme za obľúbené nápoje a tradičné pochúťky?

Ilustračný obrázok k článku Stánky na kúpalisku lákajú zákazníkov: KOĽKO zacvakáme za jedlo či nápoje?
Zdroj: Dnes24.sk

Stále viac a viac ľudí si za miesto oddychu a osvieženia v sparných dňoch vyberá práve naše kúpalisko. A to aj napriek tomu, že ceny lístkov išli v tejto sezóne hore. To tradične ponúka viacero bazénov, no i niekoľko noviniek na aktívny relax. V priestoroch kúpaliska nájdete viacero stánkov s občerstvením, my sme sa pozreli na tohtoročné ceny jedla a nápojov.

Pivo, káva i miešané nápoje

Milovníci piva majú na výber z viacerých možností. Na kúpalisku ponúkajú čapované pivo Kozel (0,5 l) za euro, Topvar tiež za 1 euro, Krušovice za 1,20 a Plzeň za 1,40 eur. V stánkoch dokonca nájdete aj širokú ponuku miešaných nápojov ako Mojito, Cuba Libre, či Pina Colada. Za všetky zaplatíte rovnako – 3,30 eur. Smäd môžete samozrejme uhasiť aj rôznymi nealkoholickými nápojmi, napríklad tradičnú čapovanú kofolu kúpite za 0,75 eur. Kávičkári si tiež prídu na svoje, pokiaľ máte chuť na espresso, pripravte si 1,20 eur, za Frappe zaplatíte 1,40, rovnakú sumu tiež za ľadovú kávu.

Cenovo dostupné pochúťky

Pozreli sme sa aj na pochúťky, ktoré predajcovia ponúkajú návštevníkom topoľčianskeho kúpaliska. V stánkoch prevládajú tradičné jedlá, najlacnejšie hlad zaženiete hot dogom za 0,80 eur či eurovým osúchom s rôznymi prílohami. V ponuke tiež nájdete hranolky za 1 euro, langoše (1,30), ale i palacinky (1,50). Nechýbajú tiež mäsité pochúťky, ak dostanete chuť na cigánsku pečienku, pripravte si 3,50 eur, grilovaná klobása vás bude stáť 2,00 a burgery 2,40.

Podľa prognóz sa môžeme opäť tešiť na poriadne horúci víkend, na kúpalisku sa dá očakávať teda riadny nátresk. Ako to vyzeralo počas nedávnych horúčav sa môžete presvedčiť v článku: FOTOREPORT z letného kúpaliska: Topoľčanci si užívajú tropické teplá vo veľkom!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM