Katarína Jankeje Šport

Dráma až úplného konca: O tesnej prehre Topoľčian rozhodlo predĺženie

Diváci súboja medzi Topoľčanmi a Trnavou mali možnosť vidieť atraktívny hokej a množstvo gólov. Z výhry sa však napokon tešili hostia z Trnavy.

Ilustračný obrázok k článku Dráma až úplného konca: O tesnej prehre Topoľčian rozhodlo predĺženie
Foto: Dominika Handzušová / Zdroj: Dnes24.sk

Prvá liga má za sebou svoje 15. kolo, mužstvo HC Topoľčany doma hostilo Trnavu. Práve tá v 6. minúte otvorila skóre, v 17. minúte dokonca súper zvýšil náskok na 2:0. Našim chlapcom sa podarilo konečne presadiť až v závere úvodnej tretiny, v 19. minúte Tvrdík znížil na rozdiel jedného gólu.

V druhej časti si lepšie počínali zverenci Miroslava Nemčeka, v 29. minúte Šedivý prekonal obranu hostí a vyrovnal na 2:2. V záverečnej tretine padlo najviac gólov, hneď v 41. minúte sa presadil Káčer a v 46. minúte na 4:2 zvýšil Nemček. Trnava však ku koncu zápasu zvýšila svoj tlak a do záveru stihla vyrovnať (4:4). Na rad tak prišlo predĺženie, v ktorom boli napokon úspešnejší hostia Trnavy, keď v 64. minúte prekonali Hala a vyhrali 5:4.

Topoľčianske mužstvo sa drží na ôsmej priečke, chlapci moc času na oddych mať nebudú, už dnes ich privíta Prešov a v nedeľu sa o ligové body doma pobijú so Spišskou Novou Vsou (17.30).

HC Topoľčany – HK Trnava 4:5 x (1:2, 1:0, 2:2, 0:1)

Góly a asistencie: 19. Tvrdík (D. Mihalik), 29. Šedivý (Bystričan, Nemček), 41. Káčer (Tvrdík), 46. Nemček (Bystričan, Šedivý) – 6. Hrbáčik (Trenčan, Domaev), 17. Ševčík (Imrich, Lukačovič), 49. Glemba (Imrich, Čunderlík), 60. Ševčík (Reho, Poláček), 64. Reho (Peško, Poláček)

Môže vás zaujímať:

Skvelý zvrat na Považí: Topoľčanci takto otočili nepriaznivé skóre!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM